Kylie Jenner vreest voor uitlekken naaktfoto’s

24 juli 2017
Dat het internet ook minder leuke kanten heeft kan Kylie Jenner over meepraten. De social media queen herself is gehacked op Snapchat en haar hacker dreigt nu allerlei privé-materiaal openbaar te maken. Waaronder screenshots van gesprekken en naaktfoto’s..
De ‘Keeping Up With The Kardashians’ ster weet niet beter dan haar leven met de hele wereld te delen. Kylie wordt al van kleins af aan gefilmd voor de realityshow van haar familie en deelt regelmatig van alles op haar mega populaire social media accounts. Helaas wordt Kylie nu geconfronteerd met de nadelen van het leven in de spotlights..
De hacker, die zichzelf ‘Chikri95’ noemt, plaatste een screenshot van zijn eigen Snapchat-account op het account van Kylie en zei vervolgens op Twitter dat hij in het bezit is van meerdere naaktfoto’s van Kylie en deze in de loop van de week gaat plaatsen.
Kylie heeft nog niet op de hack gereageerd maar is inmiddels wel ervaren met online bullies, vorig jaar werd haar Twitter-account gehacked en toen zei ze ‘de hacker veel plezier te wensen met haar account’. Dit keer is de hack ernstiger aangezien er privé-materiaal gestolen is.
Toch heeft Kylie waarschijnlijk niks te vrezen met Kris Jenner als momager; toen oudere zus Kourtney werd gechanteerd met het uitlekken van haar naaktfoto’s belde Kris de FBI en was alles binnen één dag onder controle. YOU GO KRIS!

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws