MTV News Recap: Week 27

3 juli 2020
Van de virtuele BET Awards tot Kanye West's eerbetoon aan zijn selfmade miljardair-vrouw Kim: dit en meer zag je deze week voorbij komen in het MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 29 juni 2020
Afgelopen zondag vonden de virtuele BET-awards plaats. Tijdens de awardshow was er veel aandacht voor de Black Lives Matter-movement en werden mensen uit de zwarte community die onlangs zijn overleden geëerd. Ook Queen Bey was natuurlijk van de partij en gaf dan ook een krachtige boodschap mee tijdens haar dankwoord; "blijf vechten tegen onrechtvaardigheid en stem alsof je leven ervan afhangt."
Dinsdag 30 juni 2020
Kim Kardashian is officieel 'selfmade' miljardair nadat zij 20% van haar beauty brand KKW Beauty verkocht aan Coty voor ruim 200 miljoen dollar. Haar man Kanye West is zo trots als een pauw en zoals we niet anders gewend zijn maakte hij een bijzonder eerbetoon. Bijzonder is het juiste woord...
View this post on Instagram

Can't relate 😬 #MTVNews

A post shared by MTV Nederland (@mtvnl) on

Woensdag 1 juli 2020
Lili Reinhart plaatste een ietwat misplaatste foto op Instagram om aandacht te vragen voor gerechtigheid voor Breonna Taylor. Al snel zag de actrice haar fout in haalde de foto van Instagram. In een tweet liet ze weten spijt te hebben van de actie, gelukkig stonden de fans al gauw achter haar verontschuldiging en namen ze het voor haar op!
Donderdag 2 juli 2020
Dua Lipa en haar vriendje Anwar Hadid genieten van de extra tijd die ze samen kunnen spenderen nu Dua's tour niet doorgaat door de pandemie. In een interview met ELLE liet de zangeres weten dat ze de situatie van de positieve kant probeert in te zien.
Vrijdag 3 juli 2020
Lucy Hale deelde een tranentrekkende video op haar Instagram nadat bekend werd dat de Riverdale spinoff 'Katy Keene' geen tweede seizoen krijgt. In de video bedankte de actrice haar collega's en liet ze weten dat ze dankbaar was voor 'de rol van haar leven'. Helaas voor de actrice was dit niet de eerste keer dat haar shows geen vervolg seizoen kregen. Ook bij haar vorige shows 'Privileged' en 'Life Sentence' was dit het geval.
Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).
categorie:

laatste nieuws

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV News Recap: Week 42

news

MTV EMA BEST DUTCH ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news

MTV EMA 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

Miley Cyrus gaat Unplugged in'Miley Cyrus Backyard Sessions'

news

MTV News Recap: Week 40

news