MTV PUSH AWARD 2019: Dit zijn de genomineerden

18 oktober 2019
Het is bijna zover: op maandag 28 oktober is de MTV EMA Pre-Party in het WestergasTheater, Amsterdam. Hier wordt natuurlijk de award voor Best Dutch Act uitgereikt aan één van onze lokale genomineerden: Josylvio, Maan, Nielson, Snelle of Yung Felix. Dit jaar blijft het niet bij deze ene prijs; we reiken ook een award uit aan veelbelovend talent: de MTV Push Award, omarmd door biermerk Bud. Genomineerd voor de MTV Push Award 2019 zijn niemand minder dan Blanks, Emma Heesters en S10. 

MTV Push geeft aanstormende talenten een platform om zo meer van zichzelf te kunnen laten zien. Zoals je van ons gewend bent, lichten we elke maand al een nieuwe internationale act uit en kun je exclusieve acoustische optredens en interviews van hem/haarop onze site zien. Nu is het dus de beurt aan Nederlandse artiesten; is Blanks, Emma Heesters of S10 onze beste Push-act van dit jaar?

Lees hieronder meer over onze genomineerden en houd onze site en socials in de gaten voor meer nieuws.

Blanks
De 22-jarige Simon de Wit uit Harkstede vergaarde internationale bekendheid door bekende hits van Post Malone en Billie Eilish te coveren op geheel eigen wijze. Simon zingt, speelt gitaar, bas en toetsen. Met meer dan een miljoen abonnees op YouTube brengt hij sinds kort ook eigen videos uit waarin hij zijn Instagram volgers het script laat bepalen. Onlangs was Blanks te gast bij MTV's TRL in Amerika om te vertellen over het succes van zijn versie van Drake's In My Feelings en hoe hij in de studio te werk gaat. Armin van Buuren heeft hem persoonlijk gevraagd zijn hit 'Blah Blah Blah' te coveren en de tientallen miljoenen plays blijven zich maar opstapelen omdat Simon bijna wekelijks nieuwe muziek online zet. Ondertussen heeft hij zijn masteropleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond, dit is iemand om rekening mee te houden.

Volg Blanks op Instagram en YouTube.

Emma Heesters
Deze deelneemster van 'Beste Zangers' gooit al jaren hogen ogen op YouTube met miljoenen views op haar covers van o.a. Rihanna, Ed Sheeran en Shawn Mendes. Haar YouTube kanaal stormt op de 2 miljoen volgers af en er is geen cover die ze upload die onder de miljoen views blijft. Haar cover van'Despacito'is ruim tien miljoen keer bekeken en dit alles heeft geleid tot het tekenen van een platencontract in Los Angeles. Hier reist ze enkele keren per jaar heen om te werken met producers van Justin Bieber en Ariana Grande. Emma heeft onlangs een single uitgebracht met Kevin; 'Mooi' wat de titelsong is van de film 'De Club Van Lelijke Kinderen' die onlangs in premiere is gegaan.

Volg Emma op Instagram en YouTube.
S10
Eerlijk, openhartig en rauw. Met deze woorden kenmerkt S10 uit Hoorn haar muziek. Haar onstuimige jeugd waarin ze veel heeft meegemaakt en gezien, weet ze goed te vertalen in haar tracks. Na haar eerste EP 'Antipsychiotica' ging het hard voor de 18 jarige. Ze werd uitgenodigd bij Noah's Ark en tekende een contract. Onlangs heeft ze op dit label haar nieuwste project 'Lithium' uitgebracht. Een 8 tracks tellende EP met producties van hitmachine Ramiks en Sim Fane. De video van haar grootste Single 'Diamonds zette S10 definitief op de kaart en haar samenwerking met Jayh 'Hoop' laat zien dat ze zich van veel meer markten thuis is dan je op het eerste ogenblik zou vermoeden.

Volg S10 op Instagram:
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 28

news

MTV News Recap: Week 27

news

MTV Push juli 2020: Leer Tate McRae beter kennen

news

VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

news

MTV News Recap: Week 26

news

Terug op MTV: MTV Cribs, Made, Pimp My Ride en andere classics

news

MTV News Recap: Week 25

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-ex ben jij?

news