Liam Payne schrijft 'diepe' scheldtweets

30 mei 2014
Liam Payne vindt zijn in een dronken bui geschreven twitterkannonades “diep”.
De popster en zijn One Direction-makkers vermaken hun miljoenen volgers op sociale media dagelijks met grappige updates.
De 20-jarige Liam voegde daar onlangs ietwat cryptische berichten over een gebroken hart aan toe. Daarnaast beet hij keihard van zich af na opmerkingen over zijn toegenomen lichaamsgewicht. Soms heeft de Brit weleens spijt van zijn online uitingen.
“Soms zet ik dronken scheldpartijen op Twitter. Zeker, ze zijn erg diep. Soms vlieg ik er keihard in en dat is niet goed”, bekent hij op radiozender BBC 1.
Eerder deze week plaatste MailOnline een filmpje, waarin te zien is dat One Direction-leden Zayn Malik en Louis Tomlinson wiet roken. Het nieuws zorgde voor veel beroering onder de fans van '1D'.
Liam maande de wildste fans op Twitter tot kalmte. De popartiest beseft maar al te goed dat sociale media een keerzijde hebben. “Soms zijn het verschrikkelijke plekken, met foute mensen. Je hebt de neiging de slechte dingen sneller op te merken. Dat is het hem; Je moet de negatieve aspecten soms vergeten en ook naar de goede dingen kijken. Hoe kunnen we sociale media haten, terwijl wij zelf de monsters zijn?”, filosofeert de zanger hardop.
Copyright: Cover Media 2014
categorie:

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek