WIN | Tickets voor MTV Presents Indian Summer Festival

26 mei 2014
Indian Summer Festival is al 14 jaar een begrip in de kop van Noord-Holland en dit jaar presenteren wij jou op ruim 9 podia de beste line-up. Geniet van een mix van muziekstijlen: van pop tot rock en van dance tot theater. Zoals elke editie is er ook de 80's/90's tent, ruimte voor theater en dit jaar voor de liefhebber een comedy tent. Genoeg entertainment voor een onvergetelijke weekend!
Indian Summer Festival vindt dit jaar plaats op 14 en 15 juni in het recreatiegebied Geestmerambacht in het altijd gezellige Broek op Langedijk. Om jou de ultieme festival-experience te geven, ligt er naast het festivalterrein een camping waar je, je tentje opzet en geen moment van het feestje hoeft te missen.
Omdat wij onze bezoekers natuurlijk ook de kans willen geven een onvergetelijk weekend te hebben met Tom Odell, Yellow Claw, Birdy, Kensington, Lily Allen, De Jeugd van Tegenwoordig en ga zo maar door, geven wij weekendtickets weg! OMG!
Wat moet je doen om die kaarten te winnen? Beantwoord onderstaande vraag en laat je gegevens achter. De winnaars moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn en krijgen 10 juni bericht.

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws