The Script en Swedish House Mafia naar Nederland

25 september 2012
Voor de Swedish House Mafia is het de laatste etappe van hun wereldtournee. Zij brengen op 7 december een bezoek aan Nederland.
Na een weeklang stippen plakken over de hele wereldbol en fans die er over de hele wereld mee bezig waren – zodat de aanstaande tournee tweemaal trending was op Twitter – zijn de data nu eindelijk bekend. One Last Tour, hun meest uitgebreide en extravagante show tot op heden, begint op 16 november in Dubai, waarna de Zweedse band vele continenten zal bezoeken en voor het eerst in India, Rusland en Zuid-Afrika gaat spelen.
Op 7 december treedt Swedish House Mafia op in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vanaf februari 2013 zal de band Noord-Amerika bezoeken, waar de Zweedse band weer een optreden zal geven in de legendarisch Madison Square Garden, maar ook in het Barclay Center.
Kaarten voor de tournee gaan op vrijdag 28 september vanaf 12.00 uur in de verkoop.
Voor de band zal One Last Tour een emotionele lading hebben omdat ze afscheid nemen van al hun fans, over de hele wereld. Het zal een memorabele tournee worden, voor zowel de fans als de band; een speciaal en spectaculair einde voor iedereen die Came, Raved and Loved!
Wie ook een stop in Nederland maken tijdens hun tour zijn The Script!
Op vrijdag 25 januari geven zij een concert in Amsterdam. Het nieuwe album #3 is net uit en het trio kondigt een show aan in de Heineken Music Hall. De voorverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 28 september om 10.00 uur.
The Script, bestaand uit Mark Sheehan, Danny O’Donoghue en Glen Power, bracht in 2008 het titelloze debuutalbum uit. De single ‘The Man Who Can’t Be Moved’ scoort in heel Europa airplay en veroorzaakt de doorbraak. In 2010 komt het tweede album ‘Science & Faith’ uit en nu zorgt de eerste single ‘For The First Time’ voor het grote succes.
Begin september heeft The Script hun derde album uitgebracht onder de naam #3. De eerste single van het album heeft ‘"Hall Of Fame"
en is momenteel uit. Dit nummer is een samenwerking met will.i.am die net als The Script-frontman Danny O’Donoghue jurylid was in The Voice UK.
THE SCRIPT staan op vrijdag 25 januari 2013 in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Kaarten koop je vanaf vrijdag 28 september vanaf € 35,- (excl. servicekosten)
Radio 538 presents de Swedish House Mafia op vrijdag 7 december in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn vanaf vrijdag 28 sept. 12.00u te verkrijgen, vanaf €55,- (excl. servicekosten)
categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

GIVEAWAY: Win tickets voor de MTV EMA Pre-Party 2018

news

Janet Jackson is de winnaar van de MTV EMA Global Icon Award 2018

news

Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn

news

Wat zegt je slaaphouding over jouw persoonlijkheid?

news

Ariana Grande en Pete Davidson verbreken verloving?

news

ADE 2018: Deze events wil je niet missen

news

10 bizarre achterliggende betekenissen van tracks

news