Vanaf vandaag exclusief in de nieuwe MTV Play-app: EOTBDD-special met ex-cast!

8 mei 2017
Nog maar zes dagen en dan is het zover! Vanaf 14 mei 22:00 kijk je elke zondag naar het gloednieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV! Gelukkig hoef je niet tot zondag te wachten om alvast in de mood te komen. Je kunt vanaf nu namelijk de eerste beelden zien in een speciale aflevering in de nieuwe MTV Play-app! Deze aflevering kun je gratis kijken in HD op iOS en Android. Waar wacht je nog op?!
Download hier MTV Play voor iOS.?mt=8
Download hier MTV Play voor Android.?id=com.vmn.playplex&hl=en
De eerste ex is...
In de special komt de cast uit het eerste seizoen voor één keer terug: Ashley, Simone, Sokratis, Wayne, Cherry en Shady hebben tips & tricks voor de deelnemers van het tweede seizoen en geven hun mening over de nieuwe castleden. Ook lezen ze haat-Tweets voor en mogen de mannen gokken welke borsten bij welke van hun zoen- en bedpartners horen... De eerste ex die binnenkort op het eiland aanspoelt kun je ook alvast zien. Komt Chiara je bekend voor? ;) Je kunt haar kennen uit Temptation Island.
Kijk je favoriete shows in HD-kwaliteit!
In de vandaag gelanceerde MTV Play-app kun je het beste van MTV shows, clips, interviews en muziek zien op je smartphone en tablet. Ook krijg je elke week exclusieve previews van wat er op MTV te vinden is. De nieuwe app maakt het nóg makkelijker om je favoriete shows terug te kijken; alles in HD-kwaliteit. In deze nieuwe versie van MTV Play hoef je niet te registeren of in te loggen om te streamen: alle afleveringen zijn gratis te zien!
Seizoen 1 terugkijken?
Kun je niet wachten tot het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch? We hebben alle afleveringen van seizoen 1 voor je klaarstaan in de MTV Play-app! En; vergeet de app niet elke dag te refreshen voor exclusieve video's met de cast: zo weet jij straks álles over ze ;)
Esmee & Sharon, Hannah, Alisa, Yoshi, Mike, Bastiano en Jeffrey alvast leren kennen? Klik hier!

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series