Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn

Rapper Ronnie Flex komt met zijn eigen kledinglijn!

In Nederland is het niet zo vanzelfsprekend om als artiest een eigen kledinglijn te hebben. Maar naast Kanye West en Rihanna heeft nu ook Ronnie Flex zijn fashiondroom waar kunnen maken. Hij brengt namelijk in samenwerking met CoolCat een eigen collectie uit. Deze MTV EMA Best Dutch Act-nominee is natuurlijk erg creatief op muzikaal gebied en bewijst nog meer talenten in huis te hebben als creative director en designer van zijn eigen kledinglijn.

Ronnie Flex, die in 2015 door Esquire werd uitgeroepen tot best geklede man, vindt het belangrijk dat de kleding "ubercool en toch betaalbaar" is voor een brede groep jongeren. CoolCat-oprichter Roland Kahn zegt: "Ronnies stijl en attitude passen helemaal bij het street-smart DNA van CoolCat".

De collectie is NU online te kopen en het ligt ook in alle CoolCat-winkels. Op de Instagram van Ronnie was afgelopen week al een voorproefje van de kleding te zien. Ook is dit niet de enige collectie die wordt uitgebracht; er komt volgend jaar nog een festivalcollectie!

Gefeliciteerd met het waarmaken van je fashiondroom Ronnie!