Jay-Z geeft tijdens avond stappen MEER dan een TON uit!

20 februari 2018
De bekende Amerikaanse rapper Jay-Z heeft flink lopen spenden tijdens een avondje uit in Manhattan. Voor de verjaardag van Juan 'OG' Perez, zijn goede vriend, maar ook collega van zijn entertainmentbedrijf ROC Nations, gaf Jay-Z meer dan 100.000 dollar uit aan ALLEEN de drankjes.

De man van wereldster Beyonce ging met een groep vrienden diverse restaurants en clubs af. Ze begonnen hun avond in restaurant Zuma. De rekening bedroeg hier al maar liefst 13.000 dollar, maar daar bleef het niet bij. Het gezelschap bezocht even later de bar Made in Mexico waar de rapper nog zo'n 9.000 dollar moest lappen voor de drankrekening. Hierbij zat wel een fles dure D'Usse cognac, waarvan de Amerikaanse rapper mede-eigenaar is.

De groep eindigde de birthday bash in Club Playroom. Het gezelschap besloot hier wel 40 flessen Ace of Spades te bestellen. Ook van dit bekende champagnemerk moet er wel bij gezegd worden dat de rapper en zakenman hiervan de eigenaar is. De flessen waren natuurlijk niet alleen bestemd voor de groep van zes. De rapper is gezien terwijl hij flessen aan het uitdelen was bij tafels van anderen.

De eindrekening van de avond was zo'n 110.000 dollar wat omgerekend 90.000 euro is. Dat is natuurlijk helemaal niets voor de rapper en zakenman, die samen met zijn vrouw Beyonce goed zijn voor meer dan een miljard euro aan vermogen. Maar toch, een avondje met Jay-Z, wie wilt dat nou niet?

Jay Z - Family Feud

categorie:

laatste nieuws

VIDEO | Fans maken zich zorgen over vriendschap Millie Bobby Brown en Drake: té close met elkaar?!

news

Chrissy Teigen's GRAPPIGSTE TWEETS ooit!

news

TEEN MOM-UPDATE: één tienermoeder VERLAAT de show en één OG is opnieuw ZWANGER!

news

VIDEO | Deze 5 Catfish-koppels kregen na de ontmaskering een relatie met elkaar

news

Ariana Grande stopt er (tijdelijk) mee

news

5 redenen waarom planten in je huis een super goed idee is

news

Ook OG Brody Jenner tekent voor terugkeer in The Hills: New Beginnings!

news

Dit zijn de meest bizarre kledingstijlen van 2018 tot nu toe

news