Jay-Z geeft tijdens avond stappen MEER dan een TON uit!

20 februari 2018
De bekende Amerikaanse rapper Jay-Z heeft flink lopen spenden tijdens een avondje uit in Manhattan. Voor de verjaardag van Juan 'OG' Perez, zijn goede vriend, maar ook collega van zijn entertainmentbedrijf ROC Nations, gaf Jay-Z meer dan 100.000 dollar uit aan ALLEEN de drankjes.

De man van wereldster Beyonce ging met een groep vrienden diverse restaurants en clubs af. Ze begonnen hun avond in restaurant Zuma. De rekening bedroeg hier al maar liefst 13.000 dollar, maar daar bleef het niet bij. Het gezelschap bezocht even later de bar Made in Mexico waar de rapper nog zo'n 9.000 dollar moest lappen voor de drankrekening. Hierbij zat wel een fles dure D'Usse cognac, waarvan de Amerikaanse rapper mede-eigenaar is.

De groep eindigde de birthday bash in Club Playroom. Het gezelschap besloot hier wel 40 flessen Ace of Spades te bestellen. Ook van dit bekende champagnemerk moet er wel bij gezegd worden dat de rapper en zakenman hiervan de eigenaar is. De flessen waren natuurlijk niet alleen bestemd voor de groep van zes. De rapper is gezien terwijl hij flessen aan het uitdelen was bij tafels van anderen.

De eindrekening van de avond was zo'n 110.000 dollar wat omgerekend 90.000 euro is. Dat is natuurlijk helemaal niets voor de rapper en zakenman, die samen met zijn vrouw Beyonce goed zijn voor meer dan een miljard euro aan vermogen. Maar toch, een avondje met Jay-Z, wie wilt dat nou niet?

Jay Z - Family Feud

laatste nieuws

BREAKING: Fifth Harmony is OVER

Muziek

ZIEN: Kendall Jenner zingt over haar VAGINA in nieuwe COLLAB met Ed Sheeran, Chris Brown, DJ Khaled en Lil Dicky!

Muziek

Ronnie Flex geeft grootste show OOIT!

Muziek

Chelsea Houska is ZWANGER van haar derde kindje en het wordt een…!

Nieuws

BINNENKORT: Spotify volledig besturen met je stem!

Nieuws

BREAKING: Marnie VERLAAT Geordie Shore

Nieuws

VIDEO: Alles over de tragische BREAK-UP van ZAYN & GIGI!

Nieuws

Is DIT de nieuwe Pauly D in MTV Floribama Shore?!

Nieuws