Jay-Z geeft tijdens avond stappen MEER dan een TON uit!

20 februari 2018
De bekende Amerikaanse rapper Jay-Z heeft flink lopen spenden tijdens een avondje uit in Manhattan. Voor de verjaardag van Juan 'OG' Perez, zijn goede vriend, maar ook collega van zijn entertainmentbedrijf ROC Nations, gaf Jay-Z meer dan 100.000 dollar uit aan ALLEEN de drankjes.

De man van wereldster Beyonce ging met een groep vrienden diverse restaurants en clubs af. Ze begonnen hun avond in restaurant Zuma. De rekening bedroeg hier al maar liefst 13.000 dollar, maar daar bleef het niet bij. Het gezelschap bezocht even later de bar Made in Mexico waar de rapper nog zo'n 9.000 dollar moest lappen voor de drankrekening. Hierbij zat wel een fles dure D'Usse cognac, waarvan de Amerikaanse rapper mede-eigenaar is.

De groep eindigde de birthday bash in Club Playroom. Het gezelschap besloot hier wel 40 flessen Ace of Spades te bestellen. Ook van dit bekende champagnemerk moet er wel bij gezegd worden dat de rapper en zakenman hiervan de eigenaar is. De flessen waren natuurlijk niet alleen bestemd voor de groep van zes. De rapper is gezien terwijl hij flessen aan het uitdelen was bij tafels van anderen.

De eindrekening van de avond was zo'n 110.000 dollar wat omgerekend 90.000 euro is. Dat is natuurlijk helemaal niets voor de rapper en zakenman, die samen met zijn vrouw Beyonce goed zijn voor meer dan een miljard euro aan vermogen. Maar toch, een avondje met Jay-Z, wie wilt dat nou niet?

Jay Z - Family Feud

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 nieuwe kerstalbums om je in de Christmas spirit te krijgen!

news

Zeven bizarre details in 'thank u, next' van Ariana Grande

news

Easter eggs in de video van Mark Ronson en Miley Cyrus: Nothing Breaks Like a Heart, die je waarschijnlijk gemist hebt

news

Ook in 2018 domineert Nederlandse hip hop in de toplijst van Spotify

news

De leukste koosnaampjes van celebrity-koppels

news

Huwelijksproblemen in Teen Mom: Catelynn en Tyler nemen een break

news

Teaser: Miley Cyrus kondigt nieuwe muziek aan

news