ZIEN: De fashion trends van 2018!

Zeg maar doei tegen je wintergarderobe, want we hebben in Nederland eindelijk een temperatuur bereikt waar de vogeltjes van gaan fluiten. En wij ook. We kennen vast allemaal het probleem dat we onze kledingkast opentrekken en van ellende niet meer weten wat we aan moeten. Dat topje waar je vorig jaar nog helemaal blij mee was, kan nu ineens echt niet meer. Modetrends veranderen tegenwoordig namelijk net zo snel als dat Taylor Swift van vriendje switcht (We love you Tay Tay <3!).

Om toch nog een beetje op de hoogte te blijven van wat er nou hip is deze zomer, hier een lijstje met onze 5 favoriete fashion trends!

MIXED PRINTS
Luipaardenprint combineren met een felroze stippentrui? Streepjes gecombineerd met een abstracte print? We weten het; het klinkt een beetje vreemd, maar het is de trend deze zomer. Dit seizoen kan het namelijk allemaal niet gek genoeg. Printjes waarvan je voorheen dacht dat ze echt niet bij elkaar passen, worden nu juist met elkaar gecombineerd. Wat heel erg handig is als je het ons vraagt, want ineens kun je nieuwe combinaties maken van kleding die je al jaren in je kast hebt hangen. Bespaart je weer een hoop geld! Mixen dus die handel!

PASTEL
Stop die verzameling zwarte, sombere kleren van je maar alvast in een zak. Deze zomer gaan we het even helemaal anders doen. Vrolijke kleurtjes zijn het namelijk helemaal momenteel! En dan het liefst in zachte pastel tinten. Anne-Marie & Gigi Hadid zijn in ieder geval fan; zij gaan zelfs voor een complete pastel look! Wil je het meteen helemaal goed doen? Ga dan voor de kleur geel. Geloof ons, deze kleur ga je heel erg veel terug zien deze zomer.

DARK DENIM
Denim zal eigenlijk nooit uit de mode raken. Thank god! Want wij kunnen onze jeans, die je letterlijk met alles kan combineren, echt niet missen! Toch bestaan er verschillende trends onder het kopje 'Denim'. Dit seizoen is vooral de donkere variant een must have! Wanneer je al die vrolijke pastel kleurtjes dus even helemaal zat bent, kun je gewoon naar een donker denim spijkerjasje grijpen ;)! Ook blijft denim on denim helemaal hip; deze trend zien we bijna  elk jaar weer terugkomen.

AMERICANA
Wil je altijd al een keer naar Amerika, maar heb je er geen geld/tijd/vul zelf in voor? Haal Amerika dan gewoon naar je toe! Met de Amerikaanse vlag afgedrukt op een t-shirt of shortje waan je je voor even in het land waar hamburgers zo groot zijn als je hoofd en waar linedancing hipper is dan waar dan ook. 

SATIN
Degene die denken dat satijn alleen gebruikt wordt als dekbedovertrek of als nachtjapon hebben het goed mis. Dit shinende stofje is namelijk super hip dit jaar! Heb je ook altijd haast in de ochtend, maar wil je er toch fabulous uitzien? Ga dan voor de satin slip dress. Zo simpel, maar toch zo prachtig! Wedden dat menig man zijn nek voor jou omdraait met deze look?

In welke trend zien we jou deze zomer? Wij kunnen in ieder geval écht niet kiezen!