Kelly Clarkson meldt geboorte van dochter

15 juni 2014
De Amerikaanse zangeres meldde het heuglijke nieuws via Twitter aan haar 9.6million volgers. "Onze dochter River Rose Blackstock arriveerde op 12 juni! Bedankt voor al jullie goede wensen! Brandon en ik zijn in de zevende hemel! :) (Sic)," twitterde Kelly.
Het is haar eerste kind met echtgenoot Brandon Blackstock, de zoon van Kelly's manager Narvel Blackstock. Brandon heeft al twee kinderen uit zijn vorige huwelijk, Seth en Savannah.
Het stel, dat vorig jaar trouwde, koos er in november voor om het nieuws over de zwangerschap te delen via hetzelfde medium. "Ik ben zwanger! Brandon en ik zijn zo verheugd! Beste pre-kerstcadeau ooit (sic)," schreef Kelly toen.
Kelly, 32, is nooit geheimzinnig geweest over haar wens een baby te krijgen. "Iedereen vraagt me, 'Wat wil je voor Kerstmis?' En ik heb zoiets van, 'ik wil zwanger worden. Ik wil baby's, dat is wat ik wil", zei ze eerder tegen radiopresentator Sean Valentine in zijn show ‘Valentine In The Morning’.
Kelly heeft openlijk toegegeven dat haar rol als stiefmoeder voor Seth en Savannah haar ervan overtuigd heeft zelf ook kinderen te willen. "In het verleden heb ik gezegd dat ik nooit moeder wilde worden omdat ik een beetje egoïstisch ben als het over mijn eigen carrière gaat, maar sinds ik naar voetbalwedstrijden ga met Seth en huiswerk maak met Savannah ben ik er werkelijk van gaan houden. "Het is zo cool. Het klinkt erg burgerlijk, maar dit is zo'n groter doel in het leven. Ik ben erg gelukkig met het hele kindgebeuren. Ze zijn geweldig,"
Copyright: Cover Media 2014
categorie:

laatste nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek

Dua Lipa vecht tegen zichzelf in muziekvideo ‘IDGAF’ geregisseerd door STROMAE!

Muziek