Win: twee exclusieve premièretickets voor docu Jett Rebel!

18 november 2014
Jett Rebel is een ster: z’n agenda zit vol, z’n tracks worden grijsgedraaid en iedereen wil bij ‘m in de buurt zijn. Z'n debuutalbum 'Hits For Kids' is nog maar een paar weken uit en we krijgen de eerste single '"Pineapple Morning"
niet meer uit ons hoofd. Maar toch is de jongen achter Jett, Jelte Tuinstra, een aartsverlegen twintiger die aan van alles twijfelt. “Als ik aan het spelen ben, ben ik interessanter, zelfverzekerder. Het is gewoon veel chiller om hem te zijn.” Maar hoe zorg je ervoor, juist in een tijd van volwassen worden en persoonlijke ontwikkeling, dat je niet verzuipt en geïsoleerd raakt achter zo’n stage persona?
Linda Hakeboom maakte een documentaire over dit Nederlandse muziekwonder van internationale allure en deze gaat aanstaande zondag 23 november 2014 om 17.15 uur tijdens de IDFA in de Melkweg in Amsterdam in première. En jij kan daarbij zijn! Beantwoord onderstaande vraag en misschien ga jij zondag met een vriend/-in naar de première van ‘Who The Fuck Is Jett Rebel?’!
Check hieronder de trailer van de documentaire en luister via Spotify naar zijn album!
laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Boef is weer VRIJGEZEL!

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws