Channing: Jonah is niet homofoob

7 juni 2014
Channing Tatum benadrukt dat Jonah Hill niet homofoob is.
Jonah veroorzaakte deze week controverse toen hij op camera gefilmd werd terwijl hij een homofobe tirade naar het hoofd van een fotograaf slingerde, die hij een f*r noemde.
De acteur heeft zich sindsdien verschillende malen verontschuldigd voor wat hij zei. Zijn vriend en 21 Jump Street co-ster Channing schaart zich achter hem.
“Ik wil gewoon zeggen dat ik denk dat meestal als mensen zich ergens voor moeten verontschuldigen, dat helemaal niet goed overkomt, omdat ze het eigenlijk niet menen,” zei Channing aan Extra tijdens een zittend interview met beide sterren. “Ik kan je eerlijk zeggen dat dat niet is hoe hij is. Hij kwam goed over en hij deed het goed, omdat hij het echt meende. Hij was echt zichzelf niet die dag.”
Jonah zegt dat hij begrijpt waarom er heftig op zijn woorden is gereageerd en hij neemt er de volle verantwoordelijkheid voor. De 30-jarige acteur is diep beschaamd over het feit dat hij zo uitviel en geeft duidelijk aan niet te willen goed praten wat hij heeft gedaan.
“Het is nooit oké om dat soort taal te gebruiken,” zei hij op Good Morning America. “Ik zweer persoonlijk dat ik dat woord nooit meer zal gebruiken en ik moedig iedereen aan hetzelfde te doen...Mijn hart is gebroken en ik betuig oprecht grote spijt aan iedereen die in zijn leven ooit gekwetst is door dat woord. Sorry, ik verwacht of verdien jullie vergeving niet. Maar wat ik wel vraag is dat de mensen die thuis aan het kijken zijn, zeker als ze nog jong zijn, mij als voorbeeld gebruiken van hoe je niet moet reageren op iemand die je kwetst of boos maakt.”
Copyright: Cover Media 2014
categorie:

laatste nieuws

PERSONALITY QUIZ: Welke EOTBDD All Star ben jij?

news

MTV Push Augustus 2019: Leer Kiana Ledé beter kennen!

news

Dit zijn de genomineerden van de VMAs 2019

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 6

news

Zien: Isle of MTV Malta 2019

news

MTV Push juli 2019: leer Mabel beter kennen!

news

MTV Movie & TV Awards 2019: Alle winnaars

news

MTV Push juni 2019: leer CNCO beter kennen!

news