Help celebs de ware liefde te vinden in onze nieuwe social show 'Single AF'

19 juni 2017
Farrah Abraham (Teen Mom OG ), Marnie Simpson (Geordie Shore ), Courtney Act (RuPaul's Drag Race), Jedward (Eurovisie Songfestival), Elliot Crawford en Casey Johnson gaan binnenkort de wereld over op zoek naar hun ware liefde en ze hebben jouw hulp nodig!
Vanaf 26 juni is de nieuwe show Single AF live te volgen via onze socials:
Facebook
Instagram
Twitter
De zeven sexy and famous singles durven het avontuur aan en gaan via social media de liefde proberen te vinden. Het enige: ze moeten overal voor in zijn en bereid zijn alles te doen om hun soulmate te vinden...
We dagen de celebs uit om verschillende soorten dates te testen (kunnen ze bijvoorbeeld iemand daten die op hun vader/moeder lijkt?) en tips van jullie op te volgen (bijvoorbeeld over wie hun volgende date moet worden). De celebrity's reizen twee weken lang de wereld over om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en.... twee celebs komen ook naar Amsterdam! Wie dit zijn lees je binnenkort op onze socials. Aan het einde van het avontuur nodigen de singles hun top-date uit in Parijs om te ontdekken of ze hun ware match hebben gevonden.
Volg de sexy singles van 26 juni tot 11 juli LIVE op onze socials om hun avontuur mee te maken en zoek met ze mee naar hun match met #MTVsingleAF. Single AF is vanaf november ook te zien op MTV. Meer info hierover volgt.
Leer de famous singles hieronder alvast beter kennen!
-
Farrah Abraham
Farrah Abraham was voor het eerst te zien in 2009 in de MTV-show 16 and Pregnant, sindsdien staat ze veel in de spotlights. Zo heeft Farrah haar eigen biografie uitgebracht, een album opgenomen en is ze bekend van de MTV spin-off serie Teen Mom OG. Farrah weet wat ze zoekt in haar ideale man: hij moet voornamelijk traditionele normen en waarden hebben. Zo moet haar date de rekening betalen tijdens een date en zou Farrah nooit iemand daten die geen eigen huis of auto heeft. Farrah is zich bewust van haar gedrag dus dat gaat sowieso voor interessante dates zorgen!
Jedward
Duo Jedward werd bekend tijdens hun deelname aan de Ierse X-Factor in 2009 en ze zijn sindsdien hard bezig met hun carrière. John en Edward staan open om verschillende soorten meiden te ontmoeten, maar zijn uiteindelijk op zoek naar diegene die hun hectische agenda begrijpt. John omschrijft zichzelf als heel loyaal wanneer het op daten aankomt en zoekt een creatief typje. Zijn tweelingbroer Edward zoekt een actieve chick die geen spelletjes speelt en graag praat. Kunnen hun dates de hectische tweeling bijhouden?
Marnie Simpson
Sinds Marnie Simpson in 2013 in het Geordie Shore-huis kwam werd ze al snel één van de favorieten. Op de voet volgde iedereen de knipperlicht relatie tussen haar en Aaron, maar het mocht niet zo zijn. Nu is Marnie klaar om de wereld over te gaan op zoek naar haar ware match. Ze omschrijft zichzelf als dé perfecte vriendin en staat open voor alle matches, man of vrouw, zolang Marnie de vonk maar voelt. Ondanks dat Marnie zo openstaat voor de liefde vindt ze zichzelf hopeloos wanneer het op de juiste date aankomt. Zal de hulp van MTV en de kijkers Marnie het duwtje in de juiste richting geven?
Elliot Crawford
YouTuber en vlogger Elliot Crawford postte vorig jaar meerdere video’s waarin hij bijzondere voetbaltrucs liet zien. Nu heeft hij meer dan 21 miljoen views en 456.000 volgers op YouTube waar hij wekelijks vlogs over voetbal, rugby en grappige challenges post. Hij gaat vol vertrouwen en met een open houding de dating-uitdaging aan, want ondanks veel dates heeft Elliot nog nooit een serieuze relatie gehad... Hij omschrijft zichzelf als een ladiesman met veel humor die nooit vreemd zal gaan.
Courtney Act
Officieel van down-under Australië, maar uiteindelijk gaan wonen in Los Angeles. Shane Jenek, beter bekend als Courtney Act, veroverde de wereld met haar semi-finale plek in de Australische Idols en als runner-up in RuPaul’s Drag Race. Best of both worlds: zo beschrijft Courtney zichzelf als 'panseksueel' wat inhoudt dat ze zich aangetrokken kan voelen tot iemand ongeacht geslacht, gender of identiteit. De ware liefde vinden is lastig omdat mensen naar eigen zeggen geïntimideerd zijn door Courtney’s sterke verschijning. Courtney’s perfecte match is iemand die zowel Courtney als Shane wil daten met evenveel liefde. Gaat ze haar match vinden in Single AF?
Casey Johnson
Ex boyband-lid Casey Johnson stond voor het eerst op het podium in 2014 waar hij, na zijn deelname in X-Factor, zijn opwachting maakte in de boybands Stereo Kicks en Union J. Sinds de break-up van Union J begin dit jaar staat Casey nog veel in de spotlights vanwege zijn sexy looks en opvallende lifestyle! Casey vindt zelf dat hij weinig geluk heeft in de datingscene omdat hij gewoon teveel keuze heeft. Hij is op zoek naar een meisje dat zijn interesse weet vast te houden, maar ook iemand die zijn levensstijl bij kan houden zonder jaloers te worden. Zal hij de relaxte match vinden?

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws