MTV News Recap: Week 29

17 juli 2020
Van de zoektocht naar Naya Rivera tot Tom Holland die een jongen looft voor het redden van zijn zusje: dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

Maandag 13 juli 2020
Nog altijd wordt er gezocht naar Glee-actrice Naya Rivera. Nadat vorige week woensdag (8 juli) haar vierjarige zoontje, Josey, in zijn eentje in het gehuurde bootje werd teruggevonden op Lake Piru in Utah is er nog altijd geen spoor te bekennen van Naya. Een aantal van haar Glee-collega's lagen onder vuur nadat zij zich niet online hebben uitgesproken over het ongeval. De Sheriff die op het onderzoek zit vraagt iedereen om niet mee te gaan helpen zoeken in het gebied omdat het er erg heet is en het gebied steil en ruig is.
Dinsdag 14 juli 2020
Het lichaam van Glee-actrice Naya Rivera, die sinds woensdag 8 juli werd vermist, is gevonden. Aan de hand van de fysieke karakteristieken, kleding en afwezigheid van een andere vermissing concludeerde Sheriff Bill Ayub in een persconferentie (13 juli) dat Naya is teruggevonden. Autoriteiten zullen een autopsie uitvoeren om de doodsoorzaak te achterhalen. Uit een gesprek die het onderzoeksteam met het zoontje, Josey, hield bleek dat het stel samen was gaan zwemmen en dat zijn moeder hem op de boot heeft kunnen duwen. Toen hij achter zich keek zag hij onderwater verdwijnen. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Naya.
Woensdag 15 juli 2020
De familie van Naya Rivera is dankbaar voor alle lieve berichten en steun die ze de afgelopen dagen hebben mogen ontvangen. Ook bedanken ze de autoriteiten voor al hun toewijding en doorzettingsvermogen gedurende de zoektocht.De autoriteiten hebben na de autopsie kunnen concluderen dat Naya door een tragisch ongeluk om het leven is gekomen. Er waren ook geen drugs of alcohol in het spel, hierover volgt nog een uitgebreid toxicologisch rapport.
Vrijdag 17 juli 2020
De Sheriff van Ventura County, Kevin Donoghue, vertelde in een persconferentie (9 juli) dat zij veronderstellen dat Naya Rivera helaas is overleden. Haar lichaam is nog niet gevonden en volgens de sheriff is het gebied voor de duikers een lastige plek om te zoeken. In het water bevinden zich bomen en planten waar haar lichaam mogelijk in verstrengeld is geraakt waardoor het zou kunnen dat haar lichaam nooit meer boven water komt. De oud-collega's uit Glee betuigden hun steun aan de familie en vrienden van Naya.
Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).
categorie:

laatste nieuws

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV News Recap: Week 42

news

MTV EMA BEST DUTCH ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news

MTV EMA 2020: Dit zijn alle genomineerden

news

Miley Cyrus gaat Unplugged in'Miley Cyrus Backyard Sessions'

news

MTV News Recap: Week 40

news