Snapchat past verwarrende update toch aan na 1,2 MILJOEN klachten! (waaronder die van Kylie Jenner)

Sinds ruim een week heeft bijna iedereen ineens een nieuwe versie van Snapchat op zijn telefoon. Zonder zelf de update uit te voeren, veranderde de app qua look en gebruik compleet. En dat zorgde voor veel verwarring en klachten..

Gebruikers van Snapchat doken meteen op social media om te klagen over de nieuwe update. De klachten gaan vooral over het moeilijk terug vinden van de verhalen van je vrienden en dat er in je overzicht ineens allerlei verhalen van onbekende mensen staan. Zelf sterren als Kylie Jenner waren niet te spreken over de nieuwe update..


Waar Snapchat in het begin nog reageerde met dat mensen maar moesten gaan wennen aan de update omdat ze er niets aan gingen veranderen, komen ze daar nu op terug. Ruim een week later maakt Snapchat bekend dat ze het ontwerp van de app toch weer gaan aanpassen.

Ze houden wel de nieuwe stijl aan maar gaan er voor zorgen dat de verhalen van je vrienden weer makkelijker en sneller te vinden zijn.

Snapchat lijkt bijna geen andere keus te hebben dan de update weer aan te passen. Op petitiesite change.org werd door 1,2 miljoen mensen de petitie getekend om weer terug te keren naar het ‘oude’ Snapchat.

We zullen nog even moeten wachten op de update; Snapchat zegt dat het nog wel een paar weken kan gaan duren.. Vermaak je tot die tijd even met een #TBT naar de MTV VMA-performance uit 2015 van Justin Bieber waarin hij 'Where Are U Now'.