#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Vanaf deze week introduceren we je: MTV Spotifriday! Elke week lichten wij hier vijf tracks voor je uit die je niet mag missen én kun je naar nog meer releases luisteren in onze Spotify-playlist. Volg onze playlist onderaan de pagina en mis nooit meer de beste releases van grote (inter)nationale artiesten.
Na Zayn kwam Niall Horan uit One Direction met zijn allereerste single 'This Town' , maar sindsdien was het een beetje stil rondom de zanger. Daar is verandering in gekomen, want vandaag heeft Niall zijn tweede solosingle 'Slow Hands' uitgebracht.

Mr. Probz heeft de track 'Tears Gon Bad' gedropt die ook de lead single is van zijn documentaire die op 19 mei uitkomt. De docu laat zien hoe het leven van Mr. Probz is veranderd nadat zijn nummer 'Waves' een immens grote hit werd.

Sevdaliza heeft eindelijk haar debuutalbum 'ISON' uitgebracht! Voor de plaats heeft ze ook gelijk een visual gedropt. Het is een erg persoonlijk album geworden en Sevdaliza experimenteert op het album met meerdere genres als trip-hop, industrial, R&B en meer.

Zowel Paramore als Imagine Dragons hebben een muziekvideo uitgebracht. Paramore is helemaal terug en ze hebben voor hun tweede single 'Told You So' nu ook al een geweldige muziekvideo gemaakt. De track komt op hun album 'After Laughter' die op 12 mei zal uitkomen. Imagine Dragons heeft daarnaast de video gedeeld voor de track 'Thunder' van hun opkomende derde album die later dit jaar zal worden uitgebracht.


Meer releases van o.a. Halsey, Harry Styles, B.o.B, Lil' Kleine, HAIM en meer horen? Check nu alle tracks in onze MTV Spotifriday-playlist!