Moeder Whitney Houston boos om biopic dochter

26 juli 2014
Cissy Houston staat totaal niet achter de tv-film over haar dochter Whitney. "De familie is doodmoe van alle verkeerde informatie en berichten die mensen die haar niet kenden naar buiten brengen", zegt de moeder van de zangeres, die in 2012 op 48-jarige leeftijd overleed, in een verklaring aan het Amerikaanse programma Entertainment Tonight. "Laat haar alsjeblieft rusten."
De familie van de zangeres liet eerder al weten niet achter de biopic, die het verhaal vertelt van de turbulente relatie van Houston en Bobby Brown, te staan die wordt uitgezonden op zender Lifetime. "Niemand die aan deze film werkt, kende Whitney als persoon of haar relatie met Bobby."
De 80-jarige Cissy denkt niet dat geliefden van haar dochter willen meewerken aan de nog titelloze film. "Ik kan me niet voorstellen dat mensen die haar kenden en van haar hielden, zullen meewerken aan een film die wordt gemaakt door mensen die haar niet kenden." Eerder uitte Bobbi Kristina, de dochter van Brown en de zangeres, al kritiek op de biopic.
De film wordt geregisseerd door actrice Angela Bassett en moet volgend jaar op televisie komen. Model Yaya DaCosta speelt de hoofdrol en zangeres Deborah Cox neemt de zang van Houston voor haar rekening.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

Check de previews van de volgende afleveringen!

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws