Countdown: zo lang nog tot de laatste feesten van het jaar

7 september 2018
Ja hoor, pak die Pumpkin Spice Latte er maar bij, want de herfst is in aantocht! Al begint de herfst officieel pas over 2 weken (we gaan je missen zomer…), laten we eerlijk wezen: nu de scholen weer zijn begonnen voelt het toch al als herfst. En dat betekent ook dat 2018 alweer op zijn einde begint te lopen… Gelukkig zijn er nog genoeg heerlijke dagen om naar uit te kijken. Waar heb jij het meest zin in?
Dierendag: nog 25 dagen (4 oktober)
Oké oké, misschien niet meteen een feestdag waar je meteen aan denkt. Toch konden we deze schattige dag niet overslaan. Extra lief zijn voor de vriendjes die er altijd voor ons zijn!
Herfstvakantie: nog 34 dagen (vanaf 31 oktober)
Huh maar school is pas net begonnen? Klopt en toch is de herfstvakantie nu al in zicht! Al moeten we helaas wel erbij vertellen dat niet elke scholier precies dan al vakantie heeft, aangezien dat natuurlijk afhangt van waar je woont. Either way: lang duurt het niet!
Halloween: nog 52 dagen (31 oktober)
Bedenk maar alvast hoe je je gaat verkleden, want ook Halloween komt eraan! Misschien wat inspiratie zoeken op de Instagram-accounts van je favoriete celebs?
Sint-Maarten: nog 63 dagen (11 november)
We zijn misschien te oud om langs de deuren te gaan (stel je voor), maar Sint-Maarten is wel een goed excuus om een lading snoep in te slaan! #DoeiTanden
Pakjesavond: nog 87 dagen (88 dagen voor België) (5 en 6 december)
De Goedheiligman komt 17 november, over 69 dagen, het land binnen. Tja, dat sommige winkels nu al pepernoten in de schappen hebben liggen is gewoon hartstikke terecht ;)
Kerst: nog 107 dagen (25 december)
Onze favoriet. Gezelligheid, foute kerstfilms, knusse dekentjes, lekker eten: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Dat kerst al over 15 zaterdagen is betekent trouwens nóg minder dagen tot de kerstvakantie!
Oudejaarsdag: nog 113 dagen (31 december)
Over 114 dagen worden we dus wakker in 2019. Laat dat maar even bezinken…

Sia - Santa's Coming For Us

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Oscars 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news