Miley bevredigt zichzelf in nieuwe clip

23 december 2013
De meeste celebs laten hun sekstape 'uitlekken', maar Miley Cyrus niet. Want na het zien van de tweede teaser voor de nieuwe video van 'Adore You', beginnen wij te twijfelen. Is dit wel haar nieuwste clip of gewoon een sekstape in de vorm van een videoclip?
Miley heeft een hoop stof doen opwaaien het afgelopen jaar. Sexy optreden met Robin Thicke tijdens de MTV VMA, twee sexy clips voor 'We Can't Stop' en het persoonlijke 'Wrecking Ball', haar bijzondere entourage van kleine mensen en haar ontvangst-speech tijdens de MTV EMA in Amsterdam. Maar nu zo vlakvoor het einde van het jaar weet de zangeres ons weer te verrassen met een teaser voor 'Adore You' op haar Instagram.
Eerst was er het heftige huisfeest is 'We Can't Stop', toen zat ze naakt op een sloopkogel in 'Wrecking Ball' wat is de volgende stap. Echte seks blijkbaar? In de tweede teaser voor haar nieuwe video zien we in zwart-wit Miley lekker kroelen onder een laken en glijd haar hand langzaam naar beneden haar broekje in. Door de iet wat lage kwaliteit van de video lijkt het wel een grote selfie. Het lijkt meer een privé-video bedoelt voor een vriendje of misschien wel ex (uhm Liam...), dan een echte videoclip.
De volledige video gaat op 26 december in première, maar de teaser kun je hier zelf op haar Instagram bekijken.
Too much of kijk jij nergens meer van op?

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws