Report: MTV Presents Oliver Heldens

12 december 2014
MTV Brand New heeft Oliver Heldens verkozen tot dé MTV Brand New act van 2014. Oliver Heldens is een van de grootste nieuwe acts van dit moment. Hij is een Nederlands DJ en muziekproducent in de genres deephouse en future house. Hij tekende in 2013 bij Spinnin' Records en hij kwam bij het label 'Musical Freedom' van Tiësto. In december 2013 verscheen Gecko waarmee hij in de zomer van 2014 op nummer 1 kwam in de Britse BBC Top 40. Afgelopen september was Oliver Heldens een van de headliners van het MTV Push Festival in Helsinki.
Om te vieren dat Oliver Heldens MTV Brand New Act van 2014 is, hadden we een exclusive showcase georganiseerd waar bezoekers alleen voor uitgenodigd konden worden, of kaartjes voor konden winnen. Om 19.30 uur gingen de deuren open en werden we warmgedraaid door Mr. Belt & Wezol. Onze Kay Nambiar was aanwezig als presenter en heeft backstage nog een interview gedaan - check maandag de website voor het resultaat in de aftermovie! De sfeer zat er al goed in toen het moment daar was en Oliver Heldens achter de draaitafels ging staan! Met blauwe glowsticks en confetti die de zaal in geblazen werd barstte het feest goed los! Na 2 uur compleet uit ons dak gegaan te zijn bedankte Oliver de fans voor de te gekke avond en mochten we nog even doorfeesten met Pep & Rash!
Check hierboven de foto’s van de te gekke avond en hou de site in de gaten voor de aftermovie mét interview met Oliver Heldens!

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws