7 Tips van celebrities tegen stress en angst

8 september 2017
Probeer jij soms rustig te worden maar wordt je dan alleen maar meer gestrest en angstig omdat je het gevoel niet kan plaatsen? Je bent niet alleen, zelfs supersterren hebben manieren nodig om te chillen.
Wij hebben 7 tips van celebs voor je op een rijtje gezet om stress en angst onder controle te houden.
1. Sporten = endorfines
Khloe Kardashian sport niet alleen om in shape te blijven maar ook om rustig te worden. “Ik zweer het je, de sportschool heeft ervoor gezorgd dat ik veel minder stress heb” vertelde ze aan Marie Claire magazine. “Het heeft me geholpen om te kalmeren… Je bouwt endorfines op en voelt je daardoor goed over jezelf. Het heeft mij gered.”
2. Probeer je gevoel voor humor te houden
In een Rolling Stone issue uit 2011 onthulde Adele: “Als ik nerveus ben probeer ik grappen te maken. Het werkt wel.”
3. Praat met iemand
“Mijn manier om stress kwijt te raken is naar muziek luisteren of praten met mijn zus Kourtney,” vertelde Kendall Jenner aan HuffPost Teen. "Kourtney gaat mij leren hoe ik kan mediteren en dat zou volgens haar veel moeten helpen.” Wij wisten altijd al dat Kourtney de meest wijze Kardashian is...
4. Wees niet bang om nee te zeggen
Lady Gaga gaf een speech op Yale University in 2015 en zei daarin: “Ik begon met nee te zeggen. Dat doe ik niet. Ik wil dat niet doen. Ik ga niet op de foto, ik ga niet naar dat evenement, ik sta daar niet achter omdat dat niet is waar ik voor sta. En langzaam maar zeker herinnerde ik mij weer wie ik echt ben.”
5. Probeer te mediteren
“Je hoeft niet perse naar een yogaklas om te kunnen beginnen met mediteren” vertelde Ashley Benson uit Pretty Little Liars aan Health magazine. “Ik heb een meditatie app op mijn telefoon die ik minstens drie keer per week gebruik.”
6. Wees in het moment
“Er zit iets kalmerends in het moment van het acteren,” vertelde Emma Stone aan Wall Street Journal. “Je kunt het je op zo'n moment niet veroorloven om na te denken over een miljoen andere dingen. Acteren verplicht mij ertoe om als een soort Zen-meester te zijn: wat gebeurt er op dit moment?”
7. Neem tijd voor jezelf
“Ik wil proactief zijn en mij focussen op mijn gezondheid en geluk. Daarom heb ik besloten dat het goed is om soms wat tijd voor mezelf te nemen,” zei Selena Gomez toen ze haar 'Revival' tour afgelopen zomer cancelde. “Ik moet voor mezelf kiezen om ervoor te kunnen zorgen dat ik straks weer op mijn best ben.”

Selena Gomez - Hit The Lights

Lady Gaga - Alejandro

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Oscars 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news