Iggy brandt Lorde af

7 juni 2014
Iggy Azalea vindt Lorde's recente optreden met Nirvana “ongepast”.
Lorde trad op met de nog levende bandleden in the Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony op 10 april in Brooklyn, samen met Jett, St. Vincent en Kim Gordon.
Iggy brandt de beslissing om Lorde bij het optreden te betrekken volledig af, omdat volgens haar de in Nieuw Zeeland geboren artieste niet bij de anderen op het podium hoorde.
“Het is niks tegen haar, maar ik vind dat als je iemand een eer bewijst die gestorven is, dat moet worden gedaan door iemand die dichtbij die persoon staat,” vertelde ze aan Billboard Magazine. “Lorde is dat niet. Het maakt me niet uit hoe haar optreden was, ik vind het gewoon niet gepast.
Het is niet de eerste keer dat Iggy in conflict raakt met een andere ster – vorige jaar ruziede zij met Azealia Banks. Volgens de Australische ster was Azealia ondankbaar en onbetrouwbaar.
“Ze is vooringenomen tegenover alles en iedereen, zelfs tegenover de mensen die haar helpen,” vertelde Iggy aan het tijdschrift Shut Your Pretty Mouth. “Ze zeikt zelfs over de mode-industrie terwijl ze er gewoon haar hele carrière aan te danken heeft. Ik vind dat meisje helemaal niks man.”
Lorde staat er zelf ook om bekend haar mening over collega’s niet onder stoelen of banken te steken, met name over Taylor Swift en Selena Gomez. De zangeres heeft Taylor Swift ervan beschuldigd een slecht voorbeeld te zijn voor jonge meisjes.
“Taylor Swift is zo perfect en onbereikbaar. Ik denk niet dat dat positief is voor jonge meisjes, ” vertelde ze aan de Nieuw Zeelandse Metro.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series