Ariana Grande-update: een wel hรฉle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

15 januari 2019
Deze week is nu al de week van Ariana Grande. Zo zette de popzangeres een heuse Pokémon-tattoo aan de binnenkant van haar bovenarm en liet ze een voorproefje horen van haar nieuwe track '7 Rings' die vrijdag (!!) al uitkomt. Weten hoe en wat? Lees 't hieronder.
 
Pokémon-tattoo
Afgelopen zondag deelde de zangeres via Twitter al haar voorliefde voor de Nintendo game 'Pokémon: Let's go Eevee'. Ze speelde het spel maarliefst 15 uur lang!

Heel gek is het dan ook niet dat ze haar liefde voor het Pokémon-spel wilde vereeuwigen met een gloednieuwe tattoo. Het meest opvallende? De tattoo is vrij groot vergeleken met haar andere tattoos. Het resultaat deelde ze via Instagram Stories.
Helemaal gek van tattoo's? Vergeet dan binnenkort niet te kijken naar het eerste seizoen van Just Tattoo of Us Benelux. Houd onze socials in de gaten voor meer info.
 
Nieuwe muziek
Toen de clip van Ariana's 'Thank u, Next' uitkwam dachten we al wat hints te spotten over een toekomstige track die '7 Rings' zou gaan heten (lees hier). En dat hebben we toch echt goed gezien aangezien de nieuwe single '7 Rings' aanstaande vrijdag al uitkomt!

Ari deelde vorige week al de single cover met de titel, een video samen met haar vriendinnen én de zeven ringen. Maar nu plaatste de zangeres óók een teaser op Instagram waar we de eerste deuntjes van de track al kunnen horen, met iets wat lijkt op een potentiële videoclip. Wij zijn nu al fan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ 1.18.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ariana Grande - thank u, next

categorie:

laatste nieuws

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

news

Binnenkort op MTV: The Hills: New Beginnings

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Chocolate Mousse (Aflevering 3)

news

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars: vanaf 19-05 op MTV

news

MTV Push april 2019: leer Billie Eilish beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Yoghurtdeeg Pizza met Taco Topping (Aflevering 2)

news