WOW, Geordie Shore's Sophie lijdt aan extreme haaruitval

12 augustus 2017
Al seizoenen lang schittert original castmember Sophie Kasaei in Geordie Shore. Avond na avond maakt ze samen met de andere Geordies de clubs van Newcastle onveilig met hun dansmoves en looks; een riskante outfit, meerdere lagen make-up en een grote bos extensions. Dat de Geordie-look ook risico's met zich meebrengt ondervindt Sophie nu zelf..
Sophie heeft van zichzelf dun en kort haar dat niet snel groeit, om toch als Geordie aan de 'maatstaf' te kunnen voldoen gebruikte ze daarom jarenlang extensions. Wat een oplossing voor haar 'probleem' moest zijn blijkt nu juist de oorzaak van een nog groter probleem; het constant dragen van haar extensions hebben voor extreme haaruitval gezorgd.
Omdat Sophie niet wist waar haar haaruitval door kwam, deed ze wat online research en kwam ze erachter dat de extensions de boosdoener waren. Helaas voor Sophie was het kwaad toen al geschied; ze heeft inmiddels grote kale plekken op haar hoofd en het blijft nog maar de vraag of haar haar ooit nog zal teruggroeien..
Inmiddels draagt Sophie natuurlijk haar extensions niet meer en geeft ze iedereen het advies heel voorzichtig te zijn met het dragen van extensions en je haar vooral genoeg rust te geven!
categorie:

laatste nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

Little Mix heeft een nieuwe muziek video gedropt!

news

Martin Garrix geeft concert in Paradiso voor War Child

news

MTV Movie Spotlight: 'Resident Evil: The Final Chapter’

news

Check de previews van de volgende afleveringen!

news

Wat doe je op Zayn zijn verjaardag?!

news

Deze nieuwe Nederlandse talenten móet je in de gaten houden!

news

Gemist 31-12 // MTV <3 Best Of 2016

news