WOW, Geordie Shore's Sophie lijdt aan extreme haaruitval

12 augustus 2017
Al seizoenen lang schittert original castmember Sophie Kasaei in Geordie Shore. Avond na avond maakt ze samen met de andere Geordies de clubs van Newcastle onveilig met hun dansmoves en looks; een riskante outfit, meerdere lagen make-up en een grote bos extensions. Dat de Geordie-look ook risico's met zich meebrengt ondervindt Sophie nu zelf..
Sophie heeft van zichzelf dun en kort haar dat niet snel groeit, om toch als Geordie aan de 'maatstaf' te kunnen voldoen gebruikte ze daarom jarenlang extensions. Wat een oplossing voor haar 'probleem' moest zijn blijkt nu juist de oorzaak van een nog groter probleem; het constant dragen van haar extensions hebben voor extreme haaruitval gezorgd.
Omdat Sophie niet wist waar haar haaruitval door kwam, deed ze wat online research en kwam ze erachter dat de extensions de boosdoener waren. Helaas voor Sophie was het kwaad toen al geschied; ze heeft inmiddels grote kale plekken op haar hoofd en het blijft nog maar de vraag of haar haar ooit nog zal teruggroeien..
Inmiddels draagt Sophie natuurlijk haar extensions niet meer en geeft ze iedereen het advies heel voorzichtig te zijn met het dragen van extensions en je haar vooral genoeg rust te geven!
categorie:

laatste nieuws

HOREN: Dit zijn dé zomerhits van 2018

news

Dua Lipa krijgt haar eigen KLEDINGLIJN!

news

ZIEN: JTOU-deelnemer laat zich NAAKT tatoeëren op z’n vriendin…

news

EOTBDD aflevering 3 in 5 hilarische gifjes!

news

$100.000.000 prijzengeld voor FORTNITE-spelers?!

news

Welke festivals MOET je bij zijn dit jaar?!

news

ZIEN: De fashion trends van 2018!

news

ZIEN: Zangeres Maan lanceert eigen kleding collectie!

news