Famke Louise over docu: "Ik denk dat heel veel mensen moeten huilen"

5 november 2018
Het moment waar iedereen op zat te wachten is eindelijk zover, de documentaire over Famke Louise haar leven is nu te zien op Videoland. In de docu toont ze haar kwetsbare kant en krijg je een kijkje in haar hectische leven.

In de vierdelige serie wordt pijnlijk duidelijk dat Famke al heel veel heeft meegemaakt in haar leven. Ze denkt dan ook dat veel mensen van haar verhaal moeten huilen; "Ik moest zelf ook huilen. Ik denk dat heel Nederland in shock is als ze de documentaire hebben gezien."

Ook over haar tijd als model doet Famke Louise heftige gebeurtenissen uit de doeken. Zo woog ze slechts 50 kilo. ,,En zelfs toen was ik nog te zwaar", vertelt Famke, die inmiddels 15 kilo is aangekomen en fanatiek aan het sporten is. Over haar modellencarrière vertelt ze; "Je bent continu bezig met het letten op je voeding. Je kunt niks eten, niet naar de McDonald's... Ik had serieus een periode dat ik leefde op potjes babyvoeding om dunner te worden." Dat is nu verleden tijd, ze wil geen model meer zijn.

Famke is pas 19-jaar maar nu al één van de meest besproken persoonlijkheden van Nederland. Een onzeker meisje uit Hoogezand die nu vol in de spotlights staat. Regelmatig krijgt ze bier over zich heen gegooid als ze aan het optreden is en ook op social media krijgt ze bakken haat en kritiek over zich heen.

Documentairemaker Elza Jo Tratlehner hoopt dat mensen na het zien van de serie anders tegen Famke aankijken en zich beter realiseren wat het internet pesten met iemand doet.

MTV Sit Down - FamkeLouise

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Oscars 2019: Dit zijn alle genomineerden

news

Dit is hoe jij Blue Monday gaat overleven!

news

Jaimie Vaes en Koen Kardashian presenteren Just Tattoo of Us Benelux

news

10x het beste van de ‘10 year challenge’

news

Ariana Grande-update: een wel héle bijzondere tattoo en nieuwe muziek

news

Lindsay Lohan’s Beach Club: binnenkort op MTV

news

5 bruiloften die (waarschijnlijk) gaan plaatsvinden in 2019

news