Famke Louise over docu: "Ik denk dat heel veel mensen moeten huilen"

5 november 2018
Het moment waar iedereen op zat te wachten is eindelijk zover, de documentaire over Famke Louise haar leven is nu te zien op Videoland. In de docu toont ze haar kwetsbare kant en krijg je een kijkje in haar hectische leven.

In de vierdelige serie wordt pijnlijk duidelijk dat Famke al heel veel heeft meegemaakt in haar leven. Ze denkt dan ook dat veel mensen van haar verhaal moeten huilen; "Ik moest zelf ook huilen. Ik denk dat heel Nederland in shock is als ze de documentaire hebben gezien."

Ook over haar tijd als model doet Famke Louise heftige gebeurtenissen uit de doeken. Zo woog ze slechts 50 kilo. ,,En zelfs toen was ik nog te zwaar", vertelt Famke, die inmiddels 15 kilo is aangekomen en fanatiek aan het sporten is. Over haar modellencarrière vertelt ze; "Je bent continu bezig met het letten op je voeding. Je kunt niks eten, niet naar de McDonald's... Ik had serieus een periode dat ik leefde op potjes babyvoeding om dunner te worden." Dat is nu verleden tijd, ze wil geen model meer zijn.

Famke is pas 19-jaar maar nu al één van de meest besproken persoonlijkheden van Nederland. Een onzeker meisje uit Hoogezand die nu vol in de spotlights staat. Regelmatig krijgt ze bier over zich heen gegooid als ze aan het optreden is en ook op social media krijgt ze bakken haat en kritiek over zich heen.

Documentairemaker Elza Jo Tratlehner hoopt dat mensen na het zien van de serie anders tegen Famke aankijken en zich beter realiseren wat het internet pesten met iemand doet.

MTV Sit Down - FamkeLouise

categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 27

news

MTV Push juli 2020: Leer Tate McRae beter kennen

news

VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

news

MTV News Recap: Week 26

news

Terug op MTV: MTV Cribs, Made, Pimp My Ride en andere classics

news

MTV News Recap: Week 25

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-ex ben jij?

news

MTV News Recap: Week 24

news