LUISTER: Ronnie Flex, Ali B, Boef & I Am Aisha samen op één track! Dit moet je horen!

26 januari 2018
Als je je afvroeg welke track weleens de collab van dit jaar zou kunnen gaan worden, hebben wij nu alvast een van de kanshebbers! Voor de soundtrack van de film Patser besloten Dimitri Vegas & Like Mike, Quintino, Boef, Ronnie Flex, Ali B en I am Aisha samen te werken op de track 'Slow Down'. Do we need to say more?!
Meteen bij de eerste keer luisteren weet je; dit nummer gaat groot worden. 'Slow Down' is samen met o.a. de tracks 'Patsergedrag', 'Obesitas', 'Tranquille' onderdeel van de nog te releasen Patser-EP. Naast de eerder genoemde artiesten zullen bijvoorbeeld ook Lil' Kleine, Sevn Alias, Dopebwoy en Mula B op de soundtrack van de film te horen zijn.
De film Patser gaat over vier vrienden die dromen van een leven vol mooie auto's, kleding en huizen. Om snel geld te kunnen verdienen besluiten ze drugshandel in te gaan. Dat hele avontuur loopt al snel helemaal uit de hand en ontstaat er een bendeoorlog die zich afspeelt in Amsterdam, Antwerpen en Marokko.
De vier hoofdrollen worden gespeeld door de Belgische Matteo SimoniNora GharibJunes Lazaar en Saïd Boumazoughe. Maar ook voor de Nederlandse Ali B, Hef en Adje zijn rollen weggelegd in de film. En vooral bij de rol van Ali B gaat het er iets heftiger aan toe dan dat we van hem gewend zijn..
Patser is al vanaf 24 januari te zien in de Vlaamse bioscopen en vanaf 1 februari ook in Nederland!

Ronnie Flex - Blijf Bij Mij (feat. Maan)

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

Fanbase-namen op een rijtje: van Arianators tot Mendes Army

news

Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

news

Dit zijn de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4

news

Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

news

Jack $hirak pakt ook de MTV EMA voor Best Worldwide Act!

news

Famke Louise over docu: "Ik denk dat heel veel mensen moeten huilen"

news