LUISTER: Ronnie Flex, Ali B, Boef & I Am Aisha samen op één track! Dit moet je horen!

26 januari 2018
Als je je afvroeg welke track weleens de collab van dit jaar zou kunnen gaan worden, hebben wij nu alvast een van de kanshebbers! Voor de soundtrack van de film Patser besloten Dimitri Vegas & Like Mike, Quintino, Boef, Ronnie Flex, Ali B en I am Aisha samen te werken op de track 'Slow Down'. Do we need to say more?!
Meteen bij de eerste keer luisteren weet je; dit nummer gaat groot worden. 'Slow Down' is samen met o.a. de tracks 'Patsergedrag', 'Obesitas', 'Tranquille' onderdeel van de nog te releasen Patser-EP. Naast de eerder genoemde artiesten zullen bijvoorbeeld ook Lil' Kleine, Sevn Alias, Dopebwoy en Mula B op de soundtrack van de film te horen zijn.
De film Patser gaat over vier vrienden die dromen van een leven vol mooie auto's, kleding en huizen. Om snel geld te kunnen verdienen besluiten ze drugshandel in te gaan. Dat hele avontuur loopt al snel helemaal uit de hand en ontstaat er een bendeoorlog die zich afspeelt in Amsterdam, Antwerpen en Marokko.
De vier hoofdrollen worden gespeeld door de Belgische Matteo SimoniNora GharibJunes Lazaar en Saïd Boumazoughe. Maar ook voor de Nederlandse Ali B, Hef en Adje zijn rollen weggelegd in de film. En vooral bij de rol van Ali B gaat het er iets heftiger aan toe dan dat we van hem gewend zijn..
Patser is al vanaf 24 januari te zien in de Vlaamse bioscopen en vanaf 1 februari ook in Nederland!

Ronnie Flex - Blijf Bij Mij (feat. Maan)

categorie:

laatste nieuws

HOREN: Dit zijn dé zomerhits van 2018

news

Dua Lipa krijgt haar eigen KLEDINGLIJN!

news

ZIEN: JTOU-deelnemer laat zich NAAKT tatoeëren op z’n vriendin…

news

EOTBDD aflevering 3 in 5 hilarische gifjes!

news

$100.000.000 prijzengeld voor FORTNITE-spelers?!

news

Welke festivals MOET je bij zijn dit jaar?!

news

ZIEN: De fashion trends van 2018!

news

ZIEN: Zangeres Maan lanceert eigen kleding collectie!

news