LUISTER: Ronnie Flex, Ali B, Boef & I Am Aisha samen op één track! Dit moet je horen!

26 januari 2018
Als je je afvroeg welke track weleens de collab van dit jaar zou kunnen gaan worden, hebben wij nu alvast een van de kanshebbers! Voor de soundtrack van de film Patser besloten Dimitri Vegas & Like Mike, Quintino, Boef, Ronnie Flex, Ali B en I am Aisha samen te werken op de track 'Slow Down'. Do we need to say more?!
Meteen bij de eerste keer luisteren weet je; dit nummer gaat groot worden. 'Slow Down' is samen met o.a. de tracks 'Patsergedrag', 'Obesitas', 'Tranquille' onderdeel van de nog te releasen Patser-EP. Naast de eerder genoemde artiesten zullen bijvoorbeeld ook Lil' Kleine, Sevn Alias, Dopebwoy en Mula B op de soundtrack van de film te horen zijn.
De film Patser gaat over vier vrienden die dromen van een leven vol mooie auto's, kleding en huizen. Om snel geld te kunnen verdienen besluiten ze drugshandel in te gaan. Dat hele avontuur loopt al snel helemaal uit de hand en ontstaat er een bendeoorlog die zich afspeelt in Amsterdam, Antwerpen en Marokko.
De vier hoofdrollen worden gespeeld door de Belgische Matteo SimoniNora GharibJunes Lazaar en Saïd Boumazoughe. Maar ook voor de Nederlandse Ali B, Hef en Adje zijn rollen weggelegd in de film. En vooral bij de rol van Ali B gaat het er iets heftiger aan toe dan dat we van hem gewend zijn..
Patser is al vanaf 24 januari te zien in de Vlaamse bioscopen en vanaf 1 februari ook in Nederland!

Ronnie Flex - Blijf Bij Mij

categorie:

laatste nieuws

Kay, Kaj & Kaj bespreken alles over seks, liefde en nog veel meer!

Nieuws

De line-up van Pinkpop 2018 is bekend en hij is GROOTS!

Nieuws

ZIEN: Dua Lipa performt ‘IDGAF’ samen met Zara Larsson, MØ, Alma & Charli XCX

Muziek

ZIEN: Justin neemt Selena mee naar bruiloft in Jamaica!

Nieuws

Jay-Z geeft tijdens avond stappen MEER dan een TON uit

Nieuws

Charlotte, Holly en James weer te zien in Geordie Shore!

Nieuws

SEXTAPE Blac Chyna uitgelekt en Chyna laat het er niet bij zitten..

Nieuws

TOP 8: favo celeb belfies!

Nieuws