WOW, Little Mix-zangeres mishandeld door bodybuilder

9 augustus 2017
De meiden van Little Mix hebben na maandenlang reizen over de hele wereld om hun singles te promoten en hun Glory Days Tour te performen dan eindelijk een periode vrij. Ook al hebben Perrie, Jesy, Jade en Leigh-Anne een leven waar wij alleen maar van kunnen dromen; er is niets lekkerder dan thuis komen en tijd door te brengen met je familie en vrienden. Toen Leigh-Anne met haar beste vriendin uiteten ging in Londen liep alles alleen compleet anders dan verwacht..
Een 27-jarige bodybuilder schoof bij de meiden aan tafel en begon met een vriendelijk praatje. Niks aan de hand, dachten Leigh-Anne en haar vriendin. Al snel begint de man rare uitspraken te maken en zegt dat 'de meiden bang zouden zijn geweest als zijn vriendin erbij was geweest' en dat 'zijn vriendin véél knapper is dan Leigh-Anne'. Uhmm, knapper dan Leigh-Anne wordt moeilijk mister..
De meiden zijn hier niet van gediend en vragen de man om de tafel te verlaten, waarna hij opstaat en om de tafel heenloopt om vervolgens Leigh-Anne midden in haar gezicht een klap te geven. WTF?!
Leigh-Anne heeft inmiddels zelf op het incident gereageerd en zegt 'geen verwondingen aan de aanval te hebben overgehouden maar wel enorm te zijn geschrokken'.
De dader is inmiddels veroordeelt tot een contactverbod van 3 jaar en een boete van bijna duizend euro. Daarmee komt hij er nog best simpel van af, als je het ons vraagt..
Laat je niet klein krijgen Leigh-Anne; 'YOU GOT THE POWER'!

Touch

categorie:

laatste nieuws

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek