Maroon 5 op 3 juni in Ziggo Dome

2 september 2014
De Maroon 5 World Tour 2015 gaat op 16 februari van start in de American Airlines Center in Dallas en gaat langs 30 steden in de Verenigde Staten met daaropvolgend concerten in verschillende landen in Europa. De band wordt tijdens deze tour vergezeld door special guest "Magic!"
die we natuurlijk kennen van hun hit ‘Rude’.
De aankondiging van de wereldtournee vandaag valt samen met de release van het nieuwe album V, met daarop de Billboard top 10 smash hit Maps en de nieuwe single Animals.
Het succes van Maroon 5 begon in 2005 met drie Grammy Awards voor Best New Artist en resulteerde in meer dan 17 miljoen verkochte albums wereldwijd en gouden en platina albums in meer dan 35 landen. Critici en fans raakten laaiend enthousiast over de mix van hybride rock en R&B die de pop-rockband introduceerde met hun debuutalbum Songs About Jane en hun dubbel platina album It Won’t be Soon Before Long, met daarop de hits Makes Me Wonder en If I Never See your Face Again. In 2010 verscheen het derde album Hands All Over met daarop de nummer-1 hit Moves Like Jagger, waarmee de band een van de best verkochte singles aller tijden scoorde. Hun vierde album Overexposed bracht hit na hit voort en bevestigde hun sterke positie in de popmuziek. Alle singles behaalden top noteringen in de hitlijsten waardoor ze een record vestigden met 6 nummer 1-hits van een band in de top 40 in de afgelopen 20 jaar. Tegelijkertijd bracht de gelijknamige tour uit 2013 meer dan 50 miljoen dollar aan kaartverkoop op.
Zet je wekker voor aanstaande vrijdag maar op extra volume want de kaartverkoop begint om 10.00 uur!
Maroon 5 + special guest Magic!
Woensdag 3 juni 2015. Ziggo Dome - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: vanaf € 39 (excl. servicekosten)
Tickets koop je via deze link

laatste nieuws

RIP

Nieuws

Ronnie Flex grote winnaar Spotify jaarlijst 2015

Nieuws

Nieuwe | The Weeknd

Nieuws

'Naaktzwemmen was gewoon leuk'

Nieuws

Eerste 8 minuten zien van de première? Right here baby.

Nieuws

Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

Nieuws

Boef is weer VRIJGEZEL!

Nieuws

Martin Garrix feest met Kendall Jenner!

Nieuws