Beyoncé terug naar Nederland!

11 december 2013
Na vier jaar zonder live optredens maakte Beyoncé misschien wel de meest overdonderende comeback van 2013. Met ‘The Mrs. Carter Show World Tour’ kreeg ze iedereen aan haar voeten en bevestigde ze haar status als wereldster definitief. Op 18 maart komt ze opnieuw naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start dinsdag 17 december om 10.00 uur via ticketmaster.nl.
Superster Beyoncé overtrof een ieders stoutste verwachtingen met een subliem wervelende live show. Fans en media kwamen superlatieven tekort. Zo schrijft NU.nl: “Beyoncé heeft een plek verworven in de hoogste rangen van de popmuziek en zet een show van adellijke proporties neer, zoals dat bij haar past.” AD sprak over “… een barok popspektakel dat zelden vertoond is in Nederland” en NRC kopte “Oogverblindend, sensueel, vlammend en vol bezieling”.
Het hele jaar stond Beyoncé in de spotlights, want alles wat B. doet, is nieuws. Dat ze vandaag opnieuw een internationale serie concerten aankondigt, bewijst dat Beyoncé voorlopig van plan is ook in het nieuws te blijven.
Run op kaarten
Haar vorige shows in Nederland waren in no-time uitverkocht. Binnen een half uur waren maar liefst 30.000 tickets verkocht. Dat betekent dat voor het komende concert een enorme run op kaarten wordt verwacht. De concertpromotors Mojo Concerts en Greenhouse Talent roepen de fans op, ondanks verwachte drukte alleen via het officiële verkoopkanaal tickets aan te schaffen.
Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het concert van Beyoncé op dinsdag 18 maart 2014 in Ziggo Dome Amsterdam start op dinsdag 17 december om 10.00 uur via de website van Ticketmaster en 0900 – 300 1250. Kaartkopers wordt aangeraden voor de start kaartverkoop een account aan te maken bij Ticketmaster.
The Mrs. Carter Show World Tour 2014 Starring BEYONCÉ op dinsdag 18 maart 2014 in Ziggo Dome, Amsterdam. Kaarten zijn er vanaf € 45, € 49, € 57, € 69 en € 85 excl. servicekosten.

laatste nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series

Deze 3 nieuwe MV’s geven je het ultieme december-gevoel!

Muziek