Ook Eminem op podium MTV EMA in Amsterdam

9 november 2013
Vandaag kondigde MTV tijdens een persconferentie aan dat ook Eminem zondag aanwezig is tijdens de MTV EMA 2013. Hij is dit jaar de winnaar van de MTV Global Icon Award en komt deze prijs hoogstpersoonlijk in ontvangst nemen. De tv zender verklapte: "Hij is op dit moment onderweg". Met 13 beeldjes is de rapper een recordhouder en ook dit jaar behoort hij weer tot de kanshebbers. Eminem is genomineerd in de categorieën Best Male en Best Hip Hop. Vorig jaar ging de MTV Global Icon Award naar Whitney Houston, die de prijs postuum kreeg. De MTV EMA 2013 wordt zondag 10 november vanaf 21:00 uur live uitgezonden op MTV vanuit de Amsterdamse Ziggo Dome.
MTV EMA 2014 in Glasgow
Tijdens de persconferentie werd ook bekendgemaakt dat het MTV EMA muziekfestijn volgend jaar neerdaalt in de Schotse stad Glasgow. Dit is de eerste keer dat het MTV EMA-awardgala hier wordt georganiseerd. De gloednieuwe SSE Hydro-arena is de plek waar het allemaal zal gaan gebeuren op zondag 9 november.
MTV EMA 2013
MTV maakte eerder bekend dat Bruno Mars, Kings of Leon, Icona Pop, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, The Killers en Katy Perry optreden tijdens de MTV EMA 2013 in onze hoofdstad Amsterdam. De intergalactische MTV EMA-MC Redfoo, de backstage host Ariana Grande en natuurlijk Ron Burgundy van Anchorman 2 (Will Ferrell) zijn ook te zien tijdens de muziekawardshow.

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws