Wereldster Niall Horan performt nieuwe single tijdens de MTV EMA 2019

22 oktober 2019
De geweldige Niall Horan zal zijn nieuwe single 'Nice To Meet Ya' live performen in Sevilla tijdens de MTV EMA dit jaar! Deze track is de eerste single van zijn tweede solo album, geproduceerd door Julian Bunetta (dezelfde producer van een van onze meest favoriete Niall-jams; 'Slow Hands'). En het is duidelijk dat de nieuwe track goed in de smaak valt bij de fans; 'Nice To Meet Ya' was #1 Most Added op de Canadese radio vorige week.
De Ierse Niall Horan heeft meer dan 80 miljoen singles en albums verkocht. Daarnaast heeft hij als lid van One Direction meerdere keren over de hele wereld getourt. Zijn complete solo debuutalbum 'Flicker' behaalde in oktober 2017 nummer 1 in de Billboard 200 en heeft wereldwijd meer dan 4 miljard streams. Zijn hit single 'Slow Hands' is niet alleen op de radio nummer 1 geworden, maar is zelfs platinum in 24 landen. We kunnen niet wachten om de rest van zijn langverwachte album te horen!
Niall sluit aan bij onze geweldige line-up van eerder aangekondigde performers: Halsey, Rosalía, EMA show host Becky G, Akon, Ava Max, Mabel en World Stage headliner Green Day. En we zijn nog niet klaar; er zullen nog meer performers en presenters aangekondigd worden. Vergeet niet om live mee te kijken naar de show vanuit het FIBES Conference Exhibition Center van Sevilla, Spanje op zondag 3 november om 21:00. Volg @MTVEMA op social media voor meer exciting updates.
categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 43

news

Little Mix presenteert de MTV EMA 2020

news

MTV News Recap: Week 42

news

Sam Smith, Maluma, Doja Cat, Zara Larsson en YUNGBLUD treden op tijdens de MTV EMA 2020

news

MTV Push oktober 2020: Leer Ashnikko beter kennen

news

MTV News Recap: Week 41

news

MTV EMA BEST DUTCH ACT 2020: Dit zijn de genomineerden

news

MTV EMA 2020: Dit zijn alle genomineerden

news