Demi Lovato wil therapiesessies geven tijdens haar tour in 2018

25 januari 2018
Demi Lovato wil tijdens haar 'Tell Me You Love Me'-tour iets terugdoen voor haar fans, misschien wel iets wat hun leven kan gaan veranderen! Demi wil namelijk gratis therapiesessies geven voor al haar optredens.
Tijdens deze therapiesessies worden er inspirerende speeches verteld, maar ook groepstherapieën en wellness-workshops georganiseerd door CAST Centers. De 'Sorry Not Sorry'-zangeres wil zich hiervoor inzetten om psychische ziektes zoals depressies en eetstoornissen beter bespreekbaar te maken.
Demi vertelt in een interview met Good Morning America: "Het is eigenlijk een therapiesessie voor het concert. We hebben sprekers van over het hele land die ons helpen met verschillende doelen. Het gaat dus een ongelofelijk mooi en inspirerende ervaring voor fans worden."
Demi wil dit vaker organiseren, omdat de vorige keer toen ze het (eenmalig) deed een groot succes was. Ze wil mensen helpen die het moeilijk hebben of moeten afkicken van verdovende middelen. "Het is een deel van mijn hele leven. Ik vind het enorm belangrijk dat ik dit doe tijdens mijn tour."

Demi Lovato - Tell Me You Love Me

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

5 things to do als je single bent op Valentijnsdag

news

Edison Pop 2019: dit heb je gemist

news

Dit gebeurde er gisteravond tijdens de Grammy’s

news

Album alert: Ariana Grande’s ‘Thank U, Next’ is uit

news

Super Bowl 2019: de highlights van de halftime show

news

MTV Push februari 2019: leer H.E.R. beter kennen!

news

We hebben nieuws over Je Moeder

news