Demi Lovato wil therapiesessies geven tijdens haar tour in 2018

25 januari 2018
Demi Lovato wil tijdens haar 'Tell Me You Love Me'-tour iets terugdoen voor haar fans, misschien wel iets wat hun leven kan gaan veranderen! Demi wil namelijk gratis therapiesessies geven voor al haar optredens.
Tijdens deze therapiesessies worden er inspirerende speeches verteld, maar ook groepstherapieën en wellness-workshops georganiseerd door CAST Centers. De 'Sorry Not Sorry'-zangeres wil zich hiervoor inzetten om psychische ziektes zoals depressies en eetstoornissen beter bespreekbaar te maken.
Demi vertelt in een interview met Good Morning America: "Het is eigenlijk een therapiesessie voor het concert. We hebben sprekers van over het hele land die ons helpen met verschillende doelen. Het gaat dus een ongelofelijk mooi en inspirerende ervaring voor fans worden."
Demi wil dit vaker organiseren, omdat de vorige keer toen ze het (eenmalig) deed een groot succes was. Ze wil mensen helpen die het moeilijk hebben of moeten afkicken van verdovende middelen. "Het is een deel van mijn hele leven. Ik vind het enorm belangrijk dat ik dit doe tijdens mijn tour."

Demi Lovato - Tell Me You Love Me

categorie:

laatste nieuws

MTV Fit: In 10 weken fit met Kay en Fannetiek!

news

Dit zijn de nieuwste kerstfilms die je moet zien

news

Nienke Plas releast single 'VRIJDAG' en de muziekvideo staat net online

news

5x celebrity break-ups van 2018

news

Fanbase-namen op een rijtje: van Arianators tot Mendes Army

news

Victoria’s Secret Show 2018: Alles wat je moet weten

news

Dit zijn de singles uit Ex on the Beach: Double Dutch seizoen 4

news

Ariana Grande brengt 'thank u, next' uit en onthult songtitels van nieuw album?

news