Demi Lovato wil therapiesessies geven tijdens haar tour in 2018

25 januari 2018
Demi Lovato wil tijdens haar 'Tell Me You Love Me'-tour iets terugdoen voor haar fans, misschien wel iets wat hun leven kan gaan veranderen! Demi wil namelijk gratis therapiesessies geven voor al haar optredens.
Tijdens deze therapiesessies worden er inspirerende speeches verteld, maar ook groepstherapieën en wellness-workshops georganiseerd door CAST Centers. De 'Sorry Not Sorry'-zangeres wil zich hiervoor inzetten om psychische ziektes zoals depressies en eetstoornissen beter bespreekbaar te maken.
Demi vertelt in een interview met Good Morning America: "Het is eigenlijk een therapiesessie voor het concert. We hebben sprekers van over het hele land die ons helpen met verschillende doelen. Het gaat dus een ongelofelijk mooi en inspirerende ervaring voor fans worden."
Demi wil dit vaker organiseren, omdat de vorige keer toen ze het (eenmalig) deed een groot succes was. Ze wil mensen helpen die het moeilijk hebben of moeten afkicken van verdovende middelen. "Het is een deel van mijn hele leven. Ik vind het enorm belangrijk dat ik dit doe tijdens mijn tour."

Demi Lovato - Tell Me You Love Me

categorie:

laatste nieuws

EOTBDD aflevering 3 in 5 hilarische gifjes!

news

$100.000.000 prijzengeld voor FORTNITE-spelers?!

news

Welke festivals MOET je bij zijn dit jaar?!

news

ZIEN: De fashion trends van 2018!

news

ZIEN: Zangeres Maan lanceert eigen kleding collectie!

news

MTV FIT: De tofste sportoutfits van dit moment!

news

Wtf: waarom hoort de één 'Laurel' en de ander 'Yanny'?

news

Drake gaat touren onder de naam Aubrey & The Three Migos!

news