Taylor Swift droomt van Hollywood

11 juni 2014
Volgens ingewijden droomt Taylor Swift van een filmcarrière. De 24-jarige zangeres werd een internationale bekendheid met haar pakkende liedjes. Daarnaast speelde de Grammy-winnares een klein rolletje in Valentine's Day en had ze een cameo in de televisieserie New Girl. Kennelijk bevielen deze uitstapjes naar het acteren goed.
“Taylor wil dolgraag een filmster worden”, liet een insider weten aan RadarOnline. “Ze is vastberaden om zichzelf te bewijzen als actrice en wil niet slechts een zangeres zijn die wat aanmoddert in films.”
Dit najaar is de Amerikaanse naast filmicoon Meryl Streep te zien het sciencefictiondrama The Giver. Nu ze meer aanbiedingen vanuit Hollywood krijgt, is de popster vastbesloten een grote filmrol te bemachtigen.
“Taylor voelt nu de druk om haar eerste grote filmdeal te sluiten. Ze kreeg al astronomische bedragen aangeboden voor een concertfilm, maar Taylors ambities maakten een einde aan deze plannen”, legde de ingewijde uit. “Ze wil meer zijn dan een zangeres, dus probeert ze voet aan de grond te krijgen bij grote projecten die niets met muziek te maken hebben.”
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Download de gratis MTV Play-app!

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series