Armin van Buuren naar Songfestival?

20 juni 2013
Je denkt niet gelijk aan Armin van Buuren als je denkt aan het Eurovisie Songfestival. Maar de dj heeft aangegeven toch open te staan voor een deelname volgend jaar. In een interview zei hij niet gelijk nee toen de presentator hem dat vroeg.
Er zitten wel een aantal voorwaarden aan zijn deelname. Zo ziet hij een nationalel voorwaarden niet helemaal zitten en wil hij zelf op zoek naar een passende zanger of zangers voor zijn track. 'Als ik een plaat heb en carte blanche krijg, waarom niet?'
De tv-presentator ligt nog even het antwoor van Armin toe: 'Ik kwam Armin van Buuren tegen en hij sprak me aan en dank voor de suggestie om over het Eurovisie Songfestival na te denken. Ik stelde een paar weken geleden voor om Armin de muzikale leidin te geven over de Nederlandse inzending voor 2014.' De dj wil wel met Avro en de Tros in gesprek over zijn eventule inzending. 'Ik heb het doorgegeven aan de verantwoordelijken bij de twee omroepen. Maar de kans dat Armin het project voor ons land oppikt, zal waarschrijnlijk alleen slagen als de twee omroepen afzien van de reeks voorronde die gepland staan. Ik zie het als de best optie als Nederland volgend jaar opnieuwe iemand van naam en faam de volledige artistieke vrijdheid te geven over de inzending.' aldus de presentator.
Wat denk jij van dit idee?

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws