Marnie Simpson uit Single AF vertelt over haar eerste keer met een meisje

23 november 2017
Marnie Simpson vertelde in Single AF dat ze na Geordie Shore op een eerste date is geweest met een vrouw. Vorig jaar kwam Marnie uit de kast in een interview met magazine DIVA. Hierin was Marns openhartig over hoe ze voor het eerst realiseerde dat ze zich ook tot vrouwen aangetrokken voelde als tiener.
Toen ze tijdens onze nieuwe serie Single AF op een date was met een Braziliaanse vrouw genaamd Jen, realiseerde Marnie zich dat haar gevoel voor vrouwen meer was dan alleen maar vriendschap.
Marnie: "Ik wist altijd al dat ik meisjes leuk vond, want toen ik jonger was en op school zat nodigde ik al mijn vriendinnen altijd uit voor een sleepover. Wanneer we dan omgekeerd in een eenpersoonsbed lagen, legde ik mijn voeten op hun vagina."
In een interview met Heat Magazine legde Marnie vervolgens uit waarom ze besloot uit de kast te komen.
"Ik maak me constant zorgen, daarom dacht ik: 'waarom zeg ik het niet gewoon'? Ik denk dat het inspirerend is, ook om andere meiden hiermee te helpen. Als ik eerlijk ben over mijn seksualiteit, zijn anderen dat misschien ook wel."
Toen Marnie 19 was realiseerde ze zich dat ze soms anders keek naar bepaalde meisjes. "Ik heb altijd meisjes gezoend maar ik denk niet dat ik het serieus nam tot ik vorig jaar een ontmoeting had met een meisje."
Marnie aarzelt nog of ze een echte relatie wil met een meisje: "maar ik zou het wel overwegen".
Benieuwd naar Marnie's datingavontuur tijdens Single AF? Kijk iedere maandag om 21:30 naar een nieuwe aflevering op MTV! De eerste twee gemist? Klik hier om ze terug te kijken.
categorie:

laatste nieuws

HOREN: Dit zijn dé zomerhits van 2018

news

Dua Lipa krijgt haar eigen KLEDINGLIJN!

news

ZIEN: JTOU-deelnemer laat zich NAAKT tatoeëren op z’n vriendin…

news

EOTBDD aflevering 3 in 5 hilarische gifjes!

news

$100.000.000 prijzengeld voor FORTNITE-spelers?!

news

Welke festivals MOET je bij zijn dit jaar?!

news

ZIEN: De fashion trends van 2018!

news

ZIEN: Zangeres Maan lanceert eigen kleding collectie!

news