The Weeknd heeft binnenkort twee nieuwe records op zijn naam staan

2 september 2016
The Weeknd heeft deze week twee nieuwe Guinness World Records in handen gekregen. Deze records heeft hij verbroken met zijn album Beauty Behind the Madness wat ons niet verbaasd, want het is een geweldig album!
Het eerste record kreeg The Weeknd, omdat hij onafgebroken in de top 10 stond voor 45 weken lang! Hij verbrak deze record met de nummers: Earned It, Can’t Feel My Face en The Hills.
Het tweede record verbrak hij door het aantal streaming-luisteraars tussen 1 december 2014 en 1 december 2015. Dat het album een succes zou worden is geen wonder, maar dat het zo vaak gestreamd zou worden is wel opmerkelijk. Het album kwam in augustus uit, dus had het album maar een paar maanden om beluisterd te worden. En toch steeg het boven alle verwachtingen uit. Zijn grootste hit werd Can’t Feel My Face en die werd bijna een half miljard keer gestreamd tot en met 13 januari.
The Weeknd houdt blijkbaar niet van vakantie; hij zou de studio in zijn gedoken met niemand minder dan de 2 robots Daft Punk! #OMG #CantWait

The Weeknd - Earned It (Fifty Shades Of Grey)

The Weeknd - Can't Feel My Face

categorie:

laatste nieuws

De Edisons 2020: alle winnaars en hoogtepunten

news

De 92e Oscars: alle winnaars en hoogtepunten

news

MTV Push februari 2020: Leer Conan Gray beter kennen

news

De 62e Grammy Awards: alle winnaars en hoogtepunten

news

Online terugkijken: alles wat je moet weten

news

MTV Push januari 2020: Leer BROCKHAMPTON beter kennen

news

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news