Bebe Rexha is de officiële host van de MTV EMA 2016!

17 oktober 2016
Het is officieel: popster Bebe Rexha gaat de MTV EMA 2016 hosten! Op 6 november zal ze live vanuit Rotterdam Ahoy de vetste show van het jaar presenteren én ze gaat ook performen! Het gaat een wilde avond worden met deze singer-songwriter uit Brooklyn. We weten dat de show in goede handen is, omdat Bebe er 100% voor gaat! Ze werkt hard en draagt de vetste outfits; wat ze ook aan het doen is. Schreef een nummer voor Eminem en Rihanna? Check. Is te horen op een nummer van David Guetta? Check. Zat in een punkband met Pete Wentz? Check. Heeft samengewerkt met Nicki Minaj? Check. Heeft een collab gedaan met Martin Garrix en G-Eazy? Check. Bebe heeft er helemaal zin in:
"Bij de MTV EMA komt de hele wereld samen om de universele taal van muziek te vieren. Ik heb er zoveel zin in om dit jaar de host van het feest te zijn en de wereld een nieuwe kant van Bebe te laten zien!"
Eerder maakte we al bekend dat niemand minder dan Bruno Mars, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson ook een performance zullen geven tijdens de show. Epic! Binnenkort zullen er meer artiesten worden bekendgemaakt, so stay tuned! Vergeet trouwens niet te stemmen op mtvema.com/stem om je favorieten in verschillende categorieën een award te laten winnen. Hun lot ligt in jouw handen!
De MTV EMA 2016 zijn op zondag 6 november om 21:00 uur LIVE vanuit Rotterdam Ahoy. Zorg dat je het niet mist!
categorie:

laatste nieuws

5 zieke DISSES op het nieuwe surprise album van Beyoncé & Jay-Z

news

Hebben: Pride T-shirts van Harry Styles

news

TOP 5: stylish en vooral knappe vaders

news

Martin Garrix host eigen clubavond op Ibiza met o.a. Brody Jenner (de broer van)

news

Ex on the Beach: Double Dutch Jamecia vertelt moedig over ongeneeslijke ziekte

news

NikkieTutorials eert overleden broertje in nieuwste vlog

news

Rihanna verhuist naar Europa?!

news

Deze artiesten gaan het helemaal maken dit jaar!

news