Zara Larsson: SOOOOO GOOD!

14 juni 2017
Gisteravond stond Zara Larsson in de Melkweg in Amsterdam om haar eerste concert in Nederland te geven. En wie wil dan niet meteen een goede eerste indruk achterlaten? Met haar loepzuivere stem, toffe look en een uitstraling waar je u tegen zegt, speelde zij de zaal 4x platter.
Nadat het licht, geluid en de rook perfect samenwerkten om de Zweedse zangeres als een echte wereldster het podium te laten betreden, waren meteen de eerste noten van haar hit ‘Never Forget You’ te horen. Als de rook dan langzaam verdwijnt en de spotlights steeds feller worden, begint het publiek zo hard te schreeuwen en klappen dat je bijna het gevoel krijgt dat je aanwezig bent bij de langverwachte comeback van de Spice Girls.
Het leuke aan Zara is dat zij een ontzettend diverse publiek heeft, van vriendengroepen die je bij een voetbalclub kan vinden tot aan goed geklede meiden die elk woord van elk liedje kunnen meezingen. En dat meezingen gebeurde genoeg, vooral bij de langzame stukken van tracks als ‘Symphony’ en ‘Only You’ nam de zaal het zingen nog net niet van haar over. Deze momenten zorgden voor zó veel kippenvel!
Toch zijn het juist de dancetracks waarbij iedereen compleet uit zijn dak gaat, hits als ‘I Would Like’, ‘Ain’t My Fault’ en ‘Don’t Let Me Be Yours’ zorgen voor zoveel gespring dat het net leek alsof de vloer lava was. Bij dat laatste nummer vertelde Zara trots deze track voor een deel te danken is aan niemand minder dan Ed Sheeran. Om Ed even in het zonnetje te zetten besloot Zara een deel van ‘Shape Of You’ te zingen, waar ze haar eigen toffe draai aan gaf. Zoals met alles wat zij doet.
Zara bewaarde haar grootste hit ‘Lush Life’ als laatste, wat de perfecte afsluiter was van een on fleek concert. Hoe jong Zara ook nog mag zijn, dat ze weet wat ze doet is aan alles te merken; in 1,5 uur tijd is zij op geen enkel foutje te betrappen.
Voor de mensen die nu enthousiast zijn is er goed nieuws; op onze Snapchat en Instagram Stories kun je de highlights van het concert nog even terugkijken! En wat misschien nog beter nieuws is; Zara komt 31 oktober terug naar Nederland voor een groot concert in de AFAS Live. Tickets zijn hier?language=en-us te koop. Waar wacht je op?

Lush Life

Ain't My Fault

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws