Popfenomeen Miley Cyrus treedt op tijdens MTV EMA

17 oktober 2013
Vandaag maakt MTV bekend dat Miley Cyrus, het popfenomeen van dit moment, op zondag 10 november op het podium van de muziekawardshow MTV EMA staat. Miley heeft met haar brutale en gedurfde optreden tijdens de MTV VMA heel wat losgemaakt in de internationale muziekwereld. Haar nieuwe album Bangerz scoort hoog in de hitlijsten en de video voor de single “"Wrecking Ball"
is een ware hit. Op 10 november staat zij voor de tweede keer op het podium van de MTV EMA voor een spectaculair optreden en mag ook Nederland kennismaken met de ‘nieuwe’ Miley.
Eerder werd al bekend dat Katy Perry en The Killers naar Amsterdam komen en in de line-up van de MTV EMA staan. Zangeres Ariana Grande verslaat alle ‘backstage’ hoogtepunten terwijl de energieke ‘party rocker’ Redfoo (LMFOA) optreedt als de enige echte officiële MC van de avond. Will Ferrell zal deze avonden ook terugkomen als ‘Ron Burgundy’.
De Amsterdamse Ziggo Dome is op 10 november het podium voor de MTV EMA 2013. De muziekawardshow wordt om 21.00 uur live uitgezonden op MTV. Ziggo is de lokale partner van de MTV EMA.

laatste nieuws

Het is precies 20 jaar geleden dat de film Spice World uitkwam

Muziek

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek