Black hair dó care: biebs moet het opnemen voor Kylie

14 juli 2015
Na het posten van een selfie met daarop haar nieuwe Afrikaanse hairdo wordt Kylie Jenner met de grond gelijk gemaakt door Amandla Stenberg. The Hunger Games-actrice is het duidelijk niet eens met de kapselkeuze van Kylie. Ze geeft de volgende reactie onder de Instagram pic: “Als je black culture gebruikt om aandacht te vragen, maar je niet opkomt tegen rascisme #whitegirlsdoitbetter”. Kylie houdt het op haar beurt simpel: "Het maakt geen zak uit wat ik doe, je bent toch wel boos... Ga anders lekker met Jaden hangen ofzo."
Niet alleen Amandla vindt de vlechten maar niks, ook fans bemoeien zich ermee en zijn het niet allemaal eens met Jenners cornrows. Justin Bieber ziet het al helemaal uit de hand lopen en neemt het op voor zijn maatje: “Guys, laat haar met rust. Beweren dat Kylie een rascist is omdat ze het leuk vindt om vlechten te dragen is belachelijk. Laten we ons focussen op belangrijkere zaken in plaats van een 17 jarige bashen vanwege haar kapsel. smh (shake my head)".
categorie:

laatste nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

news

MTV NL Playlist | Week 40

news

MTV Must-C Week 36: Halsey - Bad At Love

news

Tijdens de speciale Gamekings Showcase The GTA V Edition is er een exclusief optreden van Kraantje Pappie! Lees hier alle info.

news

Win tickets voor Jett Rebel/Baby Tiger Records

news

MTV Movies Spotlight: 'Zoolander 2'

news

Kendall Jenner weet wat ze doet

news

The LA Complex | Finale

news