Deze 5 celeb hunks staan open voor een relatie met een fan

11 september 2018
Iedereen heeft wel een knappe mannelijke celeb die je volgt op social media en waarover je dagdroomt om met hun op date te gaan. Het lijkt misschien onmogelijk maar niets is minder waar; de volgende 5 celeb hunks gaven in interviews aan open te staan voor een date of zelfs een relatie met een fan!
1. Shawn Mendes
In een interview met 'The Sunday Times' zei Shawn het volgende; "Natuurlijk zou ik een fan daten. Waarom zou je niet iemand daten die je bewondert? Na een paar uur starstruck te zijn geweest beseffen ze dat ik ook maar een gewone jongen ben."
View this post on Instagram

@vmas !!! πŸ•ΊπŸ»by @tiffbrisenostylist

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

2. Cody Simpson
De Australische zanger én ex van Gigi Hadid vertelde het blad J-14: "Ja, ik zou een fan daten! Ik zou mezelf nooit beperken door te zeggen dat ik een bepaalde groep niet zou daten."
3. Luke Hemmings
De 5 Seconds Of Summer-zanger vindt het idee van iemand bestempelen als fan maar apart. Daarover zei hij in een interview: "Ja, ik zou zeker een fan daten. Mensen praten over fans alsof het buitenaardse wezens zijn maar het zijn gewoon normale mensen."
View this post on Instagram

Thanks for the curls mum

A post shared by Luke Hemmings (@lukehemmings) on

4. Jake T. Austin
Misschien gaat er bij zijn naam niet meteen een belletje rinkelen maar als we zeggen dat hij jarenlang in Wizards of Waverly Place het broertje van Selena Gomez (Russo) speelde dan denk je vast meteen "oh hij!".  Jake neemt het meteen al een stap verder is momenteel gelukkig met Danielle, een meisje dat jarenlang zijn grootste fangirl was. Nadat zij een jaar lang hem elke dag een Tweet stuurde over hoeveel hij voor haar betekende, besloot Jake haar mee te vragen op date. Inmiddels hebben de twee het al een lange tijd erg gezellig met elkaar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Makin' waves 🌊

A post shared by Jake T. Austin (@jaketaustin) on

5. Niall Horan
Ook al lijkt het erop dat Niall het erg gezellig heeft met Hailee Steinfeld, de zanger geeft in een interview aan open te staan voor een relatie met een fan. "Single zijn is geen zwakte. Het betekent dat je sterk genoeg bent om te wachten op hetgeen dat je waard bent. Als dat toevallig een fan van mijn muziek is dan is dat zeker een bonus!"
Tot het zover is zal je je nog even moeten vermaken met video's van de hunks...

Niall Horan - Slow Hands

categorie:

laatste nieuws

Dit zijn de genomineerden van de MTV Movie & TV Awards 2019

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Kip Taco (Aflevering 8)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Scampi Ananas (Aflevering 7)

news

MTV Push mei 2019: leer Lizzo beter kennen!

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Vegan Curry (Aflevering 6)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Zoete Aardappel Wafels (Aflevering 5)

news

‘Let’s Ketchup’ Recept: Home Made Granola (Aflevering 4)

news

Win biostickets voor de nieuwe film ‘After’

news