Miley Cyrus: ik was zo bang

29 april 2014
Miley Cyrus (21) sprak in een eerste interview over haar tijd in het ziekenhuis.
De jonge muzikante ('Wrecking Ball') bracht onlangs een week in het ziekenhuis door nadat ze een allergische shockreactie had op een medicijn dat ze ingenomen had. Ze was onlangs te gast bij de radioshow van Ryan Seacrest (39) en sprak over haar dagen in het ziekenhuis: "ik was zo bang. Ik bedoel, ik heb mezelf bijna vergiftigd met iets waarvan ik niet wist dat ik er allergisch voor was! Dat was krankzinnig."
Ondertussen gaat het "veel beter" met haar voegde de artieste toe. Omdat ze in Kansas in bed moest blijven liggen moest ze een aantal concerten van haar 'Bangerz'-tour afzeggen - terwijl ze eigenlijk niets liever wilde dan spelen. "ik huilde omdat het zo saai was", beschreef Cyrus de laatste dagen in de kliniek. "Ik lag daar maar aan al die machines. Elke twee uur kwam er een zuster langs en stak me met een naald. Ik had niks te doen! Dus drong ik bij de arts aan dat ik m'n shows moest spelen… maar ik had geen schijn van kans."
De kans krijgt Miley Cyrus nu echter wel weer: omdat het weer goed met haar gaat mag ze vanaf vrijdag haar tour weer verder spelen.

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws