MTV News Recap: Week 32

Van de explosie in Beiroet tot aan de nieuwe clip van Cardi B & Megan Thee Stallion dit en meer zag je deze week voorbij komen in MTV News. Heb je iets gemist? Wij hebben hieronder al het nieuws voor je samengevat.

 

Maandag 3 augustus 2020
 

Cardi B deelde een teaser op haar Instagram waarin ze vertelde dat ze een aankondiging had en de fans waren door het dolle heen. Massaal probeerde ze te raden wat deze aankondiging zou zijn. Waar de één dacht aan nieuwe muziek had de ander het over een zwangerschap! 

Dinsdag 4 augustus 2020

 

Bella Hadid deed een boekje open over het racisme dat haar zwarte vrienden nog iedere dag ervaren in de fashion industrie. Tijdens een interview met Elle is ze dan ook fel op het gebrek aan inclusiviteit in een industrie die volgens Bella gebouwd zou moeten zijn op 'expressie' en 'individualisme'. Ze neemt dan ook de verantwoordelijkheid op zich om haar platform in te zetten voor goede dingen en om jongeren duidelijk te maken dat het oké is om je stem te gebruiken om gerechtigheid te vragen.

 

Woensdag 5 augustus 2020


Gister (4 augustus) vond een verwoestende explosie plaats in de hoofdstad van Libanon. Veel bekendheden betuigen hun steun via social media en dringen hun volgers erop aan om actie te ondernemen. Zo liet Ariana Grande weten dat zij geld zal doneren en hoopte dat haar volgers, indien ze dit kunnen, ook geld gaan doneren voor hulpverlening in het getroffen gebied. Andere celebrities als Salma Hayek, Kylie Jenner en Hailey Bieber sturen hun liefde en gebeden naar de slachtoffers van de ramp.

Donderdag 6 augustus 2020

 

Selena vertelde tijdens een livestream op woensdag (5 augustus) over haar droom om muziek te maken met BFF Taylor Swift. De twee kennen elkaar nu al 13 en 14 jaar en volgens Selena voelt het dan ook echt als familie. Een samenwerking tussen Selena en Taylor is dan ook maar een 'kwestie van tijd'.

 

Vrijdag 7 augustus 2020


Cardi B & Megan Thee Stallion hebben een nieuwe track uitgebracht met wel een hele bijzondere clip! De dames werkten samen met een aantal queens waaronder Kylie Jenner die te zien was als gastrol in een met luipaard bedekte jurk. Normani die eruit zag als een droom! Rosalía die in haar rode latex pakje de show stal en Rubi Rose, Mulatto & Sukihana die aan het eind van de video als kers op de taart ook als verrassing te zien waren.

Dagelijks op de hoogte gehouden worden van wat er allemaal speelt in de wereld van celebrities? Volg ons op Instagram (Nederland: @mtvnl / België: @mtvbe).