Rita Ora is de host van de MTV EMA 2017 in Londen!

28 september 2017
Het is officieel: Rita Ora is dé host van de MTV EMA 2017 in Londen! De internationaal geliefde pop-artiest is geen onbekende voor de MTV EMA. Zo was ze de openingsact tijdens de MTV EMA 2012, gaf ze de 'Best Hip Hop'-award weg tijdens de show in 2013 en is ze acht keer genomineerd geweest.
"Ik ben zo enthousiast om host te zijn van de MTV EMA 2017 in mijn stad!" vertelde de zangeres. "Ik herinner me nog steeds hoe leuk ik het vond tijdens mijn eerste MTV EMA 2012 in Frankfurt toen ik een performance deed van mijn track 'RIP'. Ik kan niet wachten om weer op het podium te staan."
Tijdens haar performance in 2012 kwam ze het podium op in een enorme vogelkooi - dat belooft dus wat voor haar host-optreden dit jaar op 12 november... Het is tot nu toe al een belangrijk jaar voor Rita. Ze kwam terug na een pauze met haar release van haar nieuwe track, 'Your Song', deed een collab met Avicii genaamd 'Lonely Together' én haar nieuwe song 'Girls', samen met Charlie XCX en RAYE kwam uit.
Nu we weten dat Rita dit jaar onze MTV EMA-host is, hebben we zoooooveel vragen ;) Wat gaat ze dragen? Gaat ze een tattoo laten zetten tijdens de show zoals Ruby Rose deed toen zij de host was in 2015? Gaat ze een muziekvideo droppen a la Taylor Swift tijdens de VMAs dit jaar?
De MTV EMA 2017 zie je op zondagavond 12 november vanaf 21:00 uur LIVE op MTV.
Houd onze website en socials in de gaten voor meer MTV EMA-nieuws de komende tijd. Kun jij ook niet wachten?!

Rita Ora - Your Song

categorie:

laatste nieuws

VMA’s 2020: 30 augustus op MTV

news

MTV News Recap: Week 26

news

Terug op MTV: MTV Cribs, Made, Pimp My Ride en andere classics

news

MTV News Recap: Week 25

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-ex ben jij?

news

MTV News Recap: Week 24

news

PERSONALITY TEST: Welke EOTBDD-single ben jij?

news

MTV Push juni 2020: Leer BENEE beter kennen

news