Megan Fox: altijd een buitenbeentje

27 juli 2014
Megan Fox heeft zich altijd een buitenbeentje gevoeld.
De 28-jarige actrice vertelde tijdens de promotie van Teenage Mutant Ninja Turtles dat ze zich gemakkelijk identificeert met buitenstaanders. “Ik denk dat ik altijd een einzelgänger ben geweest”, bekende ze in USA Today. “Ik ben geen sociaal dier en heb niet veel vrienden. Op school had ik helemaal geen vrienden.”
Afgelopen week bezocht de Hollywoodster de Comic Con, waar jaarlijks strip- en filmfanaten samen komen. Megan houdt van de zonderlingen die op het evenement afkomen.
“Als het kon, zou ik een t-shirt aantrekken en hier rondstruinen, want dit is een plek waar mensen komen die niet per se ergens bij horen”, sprak de April O'Neil-vertolkster observerend.
Megan hoort vaak dat ze de meest sexy actrice van Hollywood is, maar ze denkt dat aantrekkelijkheid zich niet tot het fysieke beperkt. “Vrouwen moeten niet zo wanhopig hun best doen”, vermaande ze haar seksegenoten onlangs in Cosmopolitan. “Sta jezelf toe sterk te ze zijn en mannen komen kruipend naar je toe.”
Teenage Mutant Ninja Turtles, met naast Megan ook Whoopi Goldberg en Johnny Knoxville, verschijnt 21 augustus in de Nederlandse bioscopen.
Copyright: Cover Media 2014

laatste nieuws

Farrah Abraham eist ‘vajazzle kit’ van de organisatie voor een kinky kerstfeestje

Nieuws

Hier is ‘ie dan; de Crocs x Balenciaga collab..

Nieuws

5 dingen die ELKE aflevering gebeurden in My Super Sweet 16

Nieuws

Single AF tijdens de kerst? Deze chatbot vertelt je wat jij FOUT doet!

Nieuws

Famke Louise dropt nieuwe MV voor ‘VROOM’ ft. Bokoesam, check ‘m HIER!

Nieuws

Eindelijk: het homohuwelijk is officieel goedgekeurd in Australië!

Nieuws

MTV Push: Grace VanderWaal

Muziek

Casey Johnson noemt Farrah Abraham een heks nadat ze hem geblockt heeft op Twitter...

Series