MTV Push juli 2018: leer Chloe x Halle beter kennen!

2 juli 2018
Met 18 en 20 jaar zijn Chloe en Halle Bailey hun leeftijd ver vooruit. De zusjes schrijven en produceren hun eigen muziek en zijn perfect op elkaar afgestemd – als individuen, zussen en muzikanten.
 
De zusjes begonnen in 2013 met het coveren van populaire nummers op hun Youtubekanaal, maar alles veranderde toen ze een cover van Beyoncé's 'Pretty Hurts' posten. Beyoncé belde en Chloe x Halle kregen een platencontract bij haar label: Parkwood Entertainment. 

Sindsdien hebben ze in het voorprogramma van Beyoncé's 'The Formation World Tour' gestaan en verschenen ze op haar album 'Lemonade'. In 2016 zongen de zusjes samen met onder andere Kelly Rowland, Zendaya en Janelle Monáe in 'This is for My Girls', een nummer geschreven voor het 'Let Girls Learn' initiatief van Barak en Michelle Obama.
 
Met hun debuutalbum 'The Kids Are Alright', EP 'Sugar Symphony' en mixtape 'The Two Of Us' hebben Chloe x Halle zich al flink bewezen en maken ze ons tegelijkertijd heel benieuwd naar wat de toekomst nog gaat brengen.  
 
We zijn ontzettend blij met Chloe x Halle als de Push act voor juli. Hou onze website deze maand in de gaten voor exclusieve MTV Push Chloe x Halle content!
categorie:

laatste nieuws

MTV Push december 2019: Leer Georgia beter kennen!

news

MTV Push november 2019: Leer AJ Mitchell beter kennen!

news

Channah Koerten en Noah Zeeuw hosten seizoen 2 van ‘Je Moeder’

news

MTV EMA 2019: Dit zijn de winnaars en de hoogtepunten

news

Liam Gallagher wint de eerste MTV EMA Rock Icon Award ooit

news

Snelle is MTV EMA Best Dutch Act 2019

news

Dua Lipa, NCT 127, Sofia Reyes, Pablo Vittar en Jhay Cortez treden op bij de MTV EMA

news

Emma Heesters wint MTV Push Award 2019

news