ADE Hackathon 2017 is terug!

7 september 2017
Na een succesvolle eerste editie van Hackathon in 2016 mogen wij de host zijn van de 2017-editie! Tijdens ADE Hackathon komen dance en festival samen door het gebruik van data en technologie. Technologie en date worden steeds belangrijkere en populairder onderdelen in de elektronische muziekscene. Daarom is het belangrijk om verdere kansen hierin te ontdekken.
Bij de ADE Hackathon worden slimme ontwikkelaars, ontwerpers en ondernemers gevraagd om na te denken over de uitdagingen die de dans- en festivalscene biedt, maar ook over de mogelijkheden die data en technologie bieden. Een groep van 100 geselecteerde slimmeriken worden uitgenodigd om concepten en nieuwe apps te ontwikkelen binnen een uitdagende tijd van 24 uur.
Vorig jaar had het winnende team bijvoorbeeld een app ontwikkeld die kon meten bij welke DJ er het hardst gedanst werd inclusief heat maps! Hoe vet!
Dit jaar vindt het event op 20 en 21 oktober plaats op ons MTV-hoofdkantoor op de NDSM-werf in Amsterdam. We gaan weer op zoek naar flink wat toffe concepten met onder andere VR- en AR-toepassingen, maar ook op het gebied van muziek- en festivalorganisatie!
Ben je creatief en wil je meedoen? Dat kan! Meld je aan op adehack.com

laatste nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws

Dua Lipa vecht tegen zichzelf in muziekvideo ‘IDGAF’ geregisseerd door STROMAE!

Muziek

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn getrouwd?!

Nieuws

OMG! Kraantje Pappie en Bizzey persifleren Linda de Mol’s ‘Ik Hou Van Holland’ in nieuwe video JA!

Muziek

MTV Push september 2017: leer SZA beter kennen!

Muziek

Koen Kardashian vertelt over ongeluk: “Ik KLAPTE met mijn hoofd tegen het raam”

Nieuws

Geordie Shore Seizoen 16: wie zijn er nieuw & wie zijn er uit?

Series

MTV Push oktober 2017: leer PRETTYMUCH beter kennen!

Muziek