Hoe gaat het met de cast uit seizoen 1 van Ex on the Beach Double Dutch?

12 mei 2017
In Ex on the Beach Double Dutch seizoen 1 kon je Ashley, Wayne, Cherry, Puru, Shady, Nick, Monja en Gaga acht weken lang volgen, maar hoe gaat het nu eigenlijk met de singles? Of beter gevraagd; zijn ze eigenlijk nog wel single?! Lees hieronder hoe hun leven er nu uitziet én check de exclusieve special waarin ze de nieuwe cast uit seizoen 2 beoordelen!
Nieuwe afleveringen van Ex on the Beach Double Dutch: vanaf 14 mei elke zondag om 22:00 op MTV.
Klik hier voor meer info over seizoen 2 én check exclusieve video's!
-
Ashley
Ashley heeft niet stil gezeten na Ex On The Beach Double Dutch. Zo was zij te zien in Temptation Island (RTL5) en daarna ook nog in de Dutch Ridiculousness.
De blondine is tegenwoordig niet meer blond maar grijs, niet van ellende maar gewoon omdat ze erachter kwam dat ‘die extensions uit de tijd van EOTBDD echt heel lelijk waren!!!’. Ashley staat bekend om haar bijzondere uitspraken op tv die iedere keer viral gaan. Kan jij geen genoeg van haar krijgen? In de special hierboven is Ashley weer heel even terug!
Wayne
Sittard is te klein geworden voor Wayne en hij is bezig met een move naar Amsterdam. Het autodippen heeft hij achter zich gelaten en samen met vrienden organiseert hij nu feesten onder de naam Rave Atelier. Maar naast feesten organiseren heeft Wayne ook een nieuwe uitdaging gevonden, namelijk in de fashion want binnenkort gaat eindelijk zijn eigen kledinglijn Straycatz van start!
Cherry
Nederland leerde Cherry kennen via Take Me Out, Adam zkt Eva (‘Wat een grote lul”) en uiteindelijk via Ex On The Beach Double Dutch. Na deze successen was Nederland te klein voor Cherry en besloot zij om naar Engeland te verhuizen. Daar is zij bezig om een natural food store op te zetten en houdt zij een healthy living blog bij. De vraag is natuurlijk of zij dit gedaan heeft met of zonder Ray, de man die haar ten huwelijk vroeg tijdens de laatste aflevering... Check de special hierboven om erachter te komen!
Puru
Puru is op dit moment druk bezig zijn werk als Personal Trainer en met het voltooien van zijn opleiding Sportkunde. Daarnaast is hij erg druk met het uitrollen van een nieuwe sport beweging, genaamd Health Lions, dat hij heeft opgezet samen met 2 vrienden. Alles draait bij deze beweging om gezondheid, binnen en buiten de sportschool. Naast al dit geluk in het werk heeft Puru ook geluk in de liefde want hij heeft nu zo’n zeven maanden een vriendin en is super gelukkig met haar.
Shady
Shady houdt van de camera en de camera houdt van Shady! Deze Hagenees, of beter gezegd Wateringenaar, die bekend stond tijdens de afleveringen om zijn gevatte uitspraken, “Beter een feestje gemist, dan te dik in de kist”, was in 2017 niet van de buis te slaan. Naast zijn memorabele optreden in EOTBDD deed deze man ook nog mee met Oh Oh Daar Gaan We Weer (RTL5). Kan jij geen genoeg krijgen van de uitspraken van Shady? Kijk naar de special hierboven!
Nick
Nick heeft vlak na de uitzendingen van Ex On The Beach Double Dutch genoten van zijn ster-status in het Vlaamse nachtleven. Ieder weekend was hij wel op een feestje te vinden. Maar tijden veranderen…. De kans dat wij Nick namelijk Nick nog gaan tegenkomen in een nieuw seizoen van EOTBDD is vrij klein want Nick is verliefd en heeft de vrouw van zijn leven gevonden.
Monja
Dat EOTBDD geen windeieren in de liefde heeft gelegd bewijst ook Monja want ook zij heeft de liefde van haar leven gevonden na EOTBDD en woont zelfs samen tegenwoordig. Naast het heel erg druk zijn met verliefd zijn is zij ook heel erg druk met haar goed lopende beautysalon Monja & More. Spijt heeft zij nooit gehad van haar deelname aan het programma, ze ziet het als een ervaring rijker!
Gaga
Gaga was, samen met Cherry, de Bitch van seizoen 1 van Ex on the Beach Double Dutch. Iedereen diende zij van repliek met haar scherpe opvattingen. Maar zo scherp en opvallend dat ze was tijdens EOTBDD zo rustig dat ze was na de uitzendingen. Van Gaga werd weinig vernomen na haar aanwezigheid op de MTV EMA, waar ze nog schitterde op de rode loper. Nu is ze druk bezig met haar nieuwe baan en wil ze zich helemaal daarop het focussen.
categorie: