Charlotte Crosby op school gepest door gerucht over SEKS met een WORST...

Vanavond om 22:30 is het weer zo ver; een nieuwe aflevering van The Charlotte Show. En deze aflevering belooft spraakmakend te worden! Charlotte heeft een schoolreünie en dit haalt goede en slechte herinneringen bij haar naar boven. Zo vertelt ze uitgebreid waarmee ze lang gepest is…

Charlotte stond op haar school namelijk bekend als de "sausage girl". Charlotte vertelt dat deze bijnaam ontstaan is nadat er geruchten de school rond gingen dat zij zich zou hebben bevredigd met een bevroren worst. #awkward

Deze bijzondere bekentenis is niet het enige spraakmakende wat er gebeurt deze aflevering. Ook zijn Charlotte en scharrel Josh klaar voor de volgende stap en willen ze Josh voorstellen aan haar ouders. Maar als Josh een avond op stap gaat en in dronken bui sms’jes naar Charlotte stuurt, verandert alles.

Wat Josh allemaal naar Charlotte heeft gestuurd? En hoe het afloopt? Je checkt het vanavond om 22:30 op MTV in aflevering 5 van The Charlotte Show!

Over vriendjes gesproken; je checkt hieronder hoe Charlotte haar hart breekt wanneer ze hoort dat ex Gary Beadle (Gaz van Geordie Shore) zojuist vader is geworden van zijn eerste kindje.